30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

KUTLAMA MESAJLARI

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI:
"MİLLETÇE ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILAR, YOLUMUZUN AÇIK OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR"
Vali Süleyman Kamçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir" ifadesinde bulundu.
Vali Kamçı mesajında, ?Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."dedi.

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN,
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
Özden:
?30 Ağustos´un Türkiye´nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922´de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı´nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Aziz Atatürk´ü, silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaş´ının tüm kahramanlarını, 15 Temmuz dahil tüm aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.?


BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,
?TARİHİ ZAFERLERLE DOLU MİLLETİMİZ YİNE TARİH YAZIYOR?
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında şu ifadeleri kullandı:
?30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Kurtuluş Savaşımızın zor koşullarında, milletimizin kahramanlığı ve askerimizin cesareti ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün komutasında zafere ulaşılmıştır. Milletimiz, çok zor şartlar altında Kurtuluş Savaşında kazandığı birlik ve beraberlik sayesinde barış ve huzur ortamını korumaya devam etmektedir. Vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Zafer Bayram´ını en içten duygularımla kutluyorum.?


BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN
ZAFER BAYRAMI MESAJI
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 94´üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Mustafa Palancıoğlu yayımladığı mesajında son zamanlarda yaşanan darbe girişimi ve terör olaylarının ülkeyi bölemeyeceğine vurgu yaparak, ?Türk milleti, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiş; 94 yıl önceki bu ruh 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi, yüce milletimizin tarihte emsali görülmemiş bir var oluş mücadelesi sergilediği Kurtuluş Savaşı´nı sona erdiren zaferin adıdır.? dedi.Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın Zafer Bayramı´nı kutluyorum.? diye ifade etti.


OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN´IN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da mesajında şu ifadelere yer verdi:
?Mazisi derin, ihtişamlı ve insani meziyetlerle dolu bir millet, tarihinden asla ayrı düşünülemez.
Milletimiz, çok sağlam ve sarsılmaz bir irade ile tarihine, kültürüne ve değerlerine sahip çıkarak hiçbir milletin önünde eğilmemiş ve ayakta kalmayı başarmıştır.
Aziz milletimizin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla ve tarihi zaferlerle dolu büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı en içten duygularımla kutlar, kanlarıyla - canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden zaferimizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.?

KAYSO BAŞKANI MUSTAFA BOYDAK:
"30 AĞUSTOS´TA, ANADOLU TOPRAKLARI SONSUZA KADAR TÜRK YURDU YAPILMIŞTIR"
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 94´üncü yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, ?Anadolu´nun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos Zaferinin 94´üncü yıldönümü tüm milletimize kutlu olsun? dedi.
Başkan Boydak, ?30 Ağustos Zaferi, Atatürk´ ün önderliğinde yüce Türk milletinin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı bir destandır. Türkün engin tarihi, insanlık âleminde kendisini farklı ve saygın kılan unutulmaz zaferlerle dolu olup, 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan büyük taarruz ve meydan muharebeleri sonucunda Anadolu toprakları sonsuza kadar Türk yurdu yapılmıştır? dedi. Boydak, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ü ve hayatlarını bu şanlı bağımsızlık mücadelesine vermiş aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" diye konuştu.

 

KESOB BAŞKANI AHMET ÖVÜÇ
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI
Başkan Övüç:
?30 Ağustos, Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı, demokratik ve çağdaş Türkiye yürüyüşünün başladığı gündür. Türk ulusu, her zaman ülkesine, Cumhuriyete, ulusal birlik ve beraberliğine yönelik iç ve dış tehditleri ortadan kaldırmayı başarmıştır. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin birlik ve beraberliğine, bölünmez bütünlüğüne saldırılar ne yazık ki devam etmektedir. Ancak ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kast eden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, aziz milletimiz gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız vatanımızı ve şanlı bayrağımızı onurla korumanın yolu, milli birlik ve beraberlik bilinci ile hareket ederek, milletçe kenetlenmekten geçmektedir. Bugün birlik ve beraberliğimize sahip çıkmamız her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır.
Bu büyük gün vesilesi ile tüm Kayserili hemşerilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.?

 



Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”