30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

ELİTAŞ: ?ADALET KURULTAYI ŞEHİTLERİMİZE HAKARET KURULTAYINA DÖNDÜ .

30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla Kayseri Valiliği tarafından Resepsiyon verildi. Resepsiyonda konuşan Ak Parti Gurup başkanvekili Mustafa Elitaş CHP´nin Adalet Kurultayı´nın yapıldığı tarihi Gelibolu Yarımadası´ndaki kamp alanında alkol alınmasına tepki göstererek, ?Adalet kurultayı dedikleri şehitlerimize hakaret kurultayına döndü. Diye konuştu.

Bir otelde verilen Resepsiyona Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milletvekili Taner Yıldız, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda protokol mensubu iştirak etti.

Resepsiyonda konuşan Ak parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP´nin Adalet Kurultayı´nın yapıldığı tarihi Gelibolu Yarımadası´ndaki kamp alanında alkol alınmasına tepki göstererek, ?Adalet kurultayı dedikleri şehitlerimize hakaret kurultayına döndü. O gün Çanakkale de 253 bin Şehit´in verildiği Türk tarihinin en önemli Türk milletinin Dünya tarihine kahramanlık destanı yazdığı 1915 ?Çanakkale Geçilmez´ diye tarihe altın harflerle yazdırdığı bir savaşın olduğu yerden adalet kurultayı yapacaksınız. Şehitlerin bulunduğu mekanda ecdadın bu toprakları kanı pahasına, canı pahasına 253 bin şehit vererek koruması yaptığı o topraklarda bir taraftan oyun oynayacaksınız, dans edeceksiniz, arka taraftan içki içeceksiniz. Bu bütün milletin vicdanını sızlatmıştır. Milletin yüreğini parçalamıştır. Umarım Cumhuriyet Halk Partisi hem bu adamlara gerekli cezayı verirken, aynı zamanda da Türk milletinin önemli hassasiyetlerinden olan önemli bir konuyu üstünü örtmek yerine hem bu konuda ki farklı düşünenleri oynayanlar gibi içki içenler gibi düşünenleri hem de kendi camiasında mesaj vermek ihtiyacı hisseder? ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de 30 Ağustos zafer bayramının Türk Milleti için önemli bir gün olduğuna değinerek şöyle konuştu. Böyle günler bizi birimize bağlıyor milli birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiriyor bu günü kutlamaktan çok mutluyum 15 Temmuz da da biz millet olarak kendimizi gösterdik tıpkı 30 Ağustos´ta ki gibi

Resepsiyonda ayrıca Türk silahlı kuvvetlerinin tanıtım filmi gösterildi.

Vali Süleyman Kamçı´da  ülkemizi parçalamak isteyen terör örgütlerine ve onların yönlendirici olan emperyalist güçlere karşı birlik  beraberlik ve dayanışma içerisinde istiklal mücadelemizi sürdürüyoruz dedi.  15 Temmuz´da FETÖ terör örgütü eliyle ülkemize milletimize ve bağımsızlığımıza yönelen hain darbe girişimi aziz milletimizin 95 yıl önce Kurtuluş Savaşında gösterdiği iradenin bir tezahuru niteliğindedir İstiklalimizi Cumhuriyetimizi ve Demokrasimizi tehdit eden güçlere karşı birbirine kenetlenen milletimiz darbecilere büyük bir ders vermiştir Sayın Cumhurbaşkanımız söylediği bu tarihi ikinci Olmuştur. Milletimizden aldığımız güven ve Türk silahlı kuvvetlerimizin gücüyle şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu kutlu topraklarda refah ve huzur içerisinde yaşamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Konuşmaların ardından protokol mensuplarınca 30 ağustos zafer pastasının kesimi gerçekleştirildi.

Haber: Süleyman Erdoğan



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"