30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

HALKLA VALİLİK BAHÇESİNDE YAPILDI

30 Ağustos Zafer bayramı resepsiyonu valilik bahçesinde ilk kez halka açık şekilde yapıldı. Resepsiyonda konuşan vali Şehmus Günaydın, Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere, vatanımıza ve bağımsızlığımıza göz dikenlere karşı her zaman birlik olmuş, esaret zincirine asla müsaade etmemiştir dedi.

Valilik bahçesinde gerçekleştirilen resepsiyona vali Şehmus Günaydın, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Garnizon Komutanı Tuggeneral Ercan Teke, Ak Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, MHP Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Başkanvekili Levent Gök, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, CHP İl Başkanı Ümit Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın,İlçe Belediye başkanları üniversite rektörleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Resepsiyonda konuşan vali Şehmus Günaydın, Bu resepsiyonun açık alanda yapılması için bir takım düşüncelerimiz oldu. Kurumlarla görüştük, belediye başkanlarımızla görüştük, sivil toplum örgütlerimizle görüştük. Onlardan da olumlu düşünce alınca bu düşünceyi hayata geçirmek için hep beraber çalıştık. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü böylesine güzel bir organizasyonu çok kısa bir süre içerisinde hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza iletme imkânını bize verdiler. Hepinizin bildiği gibi ağustos ayı milletimizin zafer ayıdır. Malazgirt Savaşını Ağustos ayında kazandık. 30 Ağustos Büyük Zaferini Gazi Mustafa Kemal komutasında milletimizle beraber kazandık. Tabii ki ülkemiz için, bayrağımız için ve ezanımız için canını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi huzurlarınızda bir kez daha minnetle yad ediyorum. Bizler ecdadımızın bize bıraktığı bu vatanı koruma adına her zaman onlara yakışır bir şekilde davranmak ve tavır koymak zorundayız. İşte 15 Temmuz hain darbe gecesinde büyük milletimizin siz değerli fertleri ellerinizde şanlı bayrağımızla meydanlara çıktınız. Bu hainlerin tanklarının önüne yattınız, onlara dur dediniz. Milletimize karşı bu tehdidi sizler kahraman ordumuzun değerli mensuplarıyla ve polisimizin gayretleriyle hep beraber bertaraf ettik. İşte biz ecdadımızdan aldığımız bu güçle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Kahraman ordumuzla gurur duyuyoruz. Bölgemizde güç ve istikrar unsuru olarak milletimizin geleceği ordumuzun bu çalışması bizler için çok önemli ve değerlidir. Biz kahraman silahlı kuvvetli mensuplarımıza son günlerde devam eden Pençe Harekâtında, sınır ötesi harekâtlarda Allahtan güç kuvvet vermesini temenni ediyoruz. Ayaklarına taş değmesin diyoruz. Onların büyük fedakârlığıyla bizler rahat ve huzurlu şekilde yaşıyoruz. Allah onlara tekrardan güç kuvvet versin diyoruz. Ben burada olduğunuz için tekrardan teşekkür ediyorum.

Resepsiyonda daha sonra pasta kesimi gerçekleştirilirken hava fişek gösterisi yapıldı.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"