350 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI´NDA

350 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI´NDA

BETONLAMA ÇALIŞMASI DUALARLA BAŞLADI?

Birlik Vakfı Kayseri Şubesince ilimize yapılacak olan ve geçtiğimiz günlerde  temeli  atılan 350 kişilik öğrenci yurdunun  beton atma çalışmalarına  da kurban kesilip dualar  edilerek başlandı?  Düzenlenen  törene iştirak eden  Ak Parti eski Milletvekili Yaşar  Karayel  ?Zor bir işin içindeyiz. Özellikle  ülkenin başına bela olan FETÖ´ nün  hain darbe girişiminden sonra  hayır severlerimiz  biraz daha kendilerini  haklı olarak geri çektiler. Ama  duyarlı olan  güvenen hemşerilerimiz,  hayır severlerimiz  de yok değil.? İfadesini  kullandı?

Birlik Vakfı Kayseri Şubesince ilimize yapılacak olan ve geçtiğimiz günlerde  temeli  atılan 350 kişilik öğrenci yurdunun  beton atma çalışmalarına  da kurban kesilip dualar  edilerek başlandı?

Düzenlenen  törene iştirak eden  Ak Parti eski Milletvekili Yaşar  Karayel yaptığı kısa konuşmada  yapılan çalıma ile ilgili bilgi verip, FETÖ mensuplarının ortaya koyduğu hainliklerin  hayırsever vatandaşları nasıl tedirgin  ettiğine  dikkat çekerek  şunları  kaydetti? ?Birlik Vakfı olarak  genel merkez ve  kayseri şubemiz olarak  Kayseri´ye kalıcı bir  eseri bırakmak için gayrettik.  Şuanda hayır  severlerimizin katkıları ile değerli başkanımız ve meclis başkanımızın  bakanlarımızın milletvekillerimizin  hepsinin katkıları ile  Kayseri´ye çok güzel bir eser kazandırıyoruz inşallah. 350 kişilik  öğrenci yurdu olacak  bu yurt  vip Kayseri ye yakışır hizmet edebilecek yurt  olacak.  Şu anda  daha önce temelini atmıştık  bundan sonra yükseliyor sadece  1500 metre karelik  alan betonlama yapılıyor  temeli  bundan sonraki kısımlarda 5 kat olacak  inşallah içinide  döşeteceğiz. Bu yurdun  yapılmasında  emeği geçen  katkı veren  yani parası ile duası ile sizler gibi emeği ile katkıları sunan  tüm Kayserili hemşerilerime  teşekkür ediyoruz  hayırlı olmasını diliyorum. Zor bir işin içindeyiz özellikle  ülkenin başına bela olan  feto belasından sonra  hayır severlerimiz  biraz daha kendilerini  haklı olarak geri çektiler ama  duyarlı olan  güvenen hemşerilerimiz var  hayır severlerimiz var  tüm katkı sunan arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum? ?

Birlik Vakfı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel´de 2016 yılında  Kayseri ?de kurulan Birlik Vakfı´nın hızlı bir şekilde hizmet ettiğini hatırlatarak yurt binasını  bir sonraki  eğitim yılına yetiştirmek istediklerini  belirterek  şöyle konuştu? ?Sayın meclis başkanımızın  2 ay önceki attığı temeli  inşallah bugünden itibaren  hızlandırılmış bir şekilde  başlattık.  2018-2019  sezonuna  öğretim yılına yetiştirmeyi düşünüyoruz.  350 kişilik  öğrenci yurdumuz  tabi  burada yapılacak ama devamında  başka bir şekilde  diğer yurtlarımızı devam ettireceğiz  bismillah diyip başladık  rabbim utandırmasın  emeği geçen bütün Kayserili hemşerilerimize  yardım severlerimize  özellikle sayın bakanımıza  belediye başkanlarımıza  teşekkür ediyoruz  kazasız belasız bitirip öğrencilerimize  hizmet etmeye çalışacağız?.? 

HABER:  C.ÜSTEN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"