3 HAFTA Bİ-SES-YOK!

3 HAFTA Bİ-SES-YOK!

Kayserispor'da, Fenerbahçe maçı öncesi savunmanın önemli ismi stoper Zurab iyileşirken Amrabat'ın yerini doldurması için transfer edilen Biseswar, Gaziantepspor maçında ayağına aldığı darbeden dolayı en az 3 hafta sahalardan uzak kalması moralleri

Kayserispor da sakatlıkların bir türlü arkası kesiyor. Son olarak oynanan Gaziantespor maçında ayağından aldığı darbe sonucunda sakatlanarak oyundan çıkan Biseswar hakkında gelen haber sarı-kırmızılılar da şok etkisi oluşturdu. Bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren takımda futbolcuların sakatlıkların yaşanmasına bir hayli üzüldükleri belirtilirken, Biseswar'ın sol arka adalesinde Gaziantepspor maçında aldığı darbe nedeniyle yırtık oluştuğunu söylendi. Devre arasında Hollanda'nın Feyenoord takımından transfer edilen Biseswar'ın takımdan en az 3 hafta ayrı kalacağı açıklandı.

 

ORTAKÖYLÜOĞLU “SAKATLIKLARA RAĞMEN GALİP GELECEĞİZ”

 

Sarı-kırmızlı temsilcimiz de geçtiğimiz haftalarda sakatlanan ve sahalardan uzak kalan Zurab’ın iyileşmesinden sonra Biseswar 3 hafta sahalardan uzak kalacak olmasının kadroda sıkıntı oluşturmayacağını belirten diyen Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, “Fenerbahçe gerçekten güçlü bir ekip. Ancak, iyi futbol ortaya koyarsak, ev sahibi takımın ve seyircinin baskısına ilk yarıda karşı koyup, atak bir futbol oynarsak puan veya puanlar alabiliriz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Hala Play-Off şansımız devam ediyor. Sezon sonuna kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz ve hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Sakatlıklar zaman zaman yaşanabilir ama bizlerde sahaya 11 kişiyle çıkacağız ve galibiyet için gerekeni sahada futbolcularımız yapacaktır” dedi. (Spor Servisi)

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var