3. LÖSEMİ ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

3. LÖSEMİ ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Talasemi ve Lösemililer Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen şiir,kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Talasemi ve Lösemililer Derneği tarafından düzenlenen şiir,kompozisyon yarışması ödül törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Karaaslan, Anadolu Sakatlar Derneği Genel Başkanı Osman Kılıç, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Aysen Okur, Sosyal Hizmetler yetkilileri davetliler ve üyeler katıldı.

               

                Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Faruk Başdemir, düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasının kendileri açısından önemini anlattı. Yarışmanın üç amacı olduğunu belirten Başdemir, “bu yarışmayı düzenlememizdeki amaçlardan bir tanesi Talasemi ve lösemi hastalığının tanıtılması, ikincisi hastalık döneminde hasta ve yakınlarının çektiği sıkıntıları insanlara daha iyi bir şekilde aktarabilmek, üçüncüsü ise tüm eserlerimiz bir kitap haline getirilerek satışı sağlanacak, böylelikle derneğimize bir gelir kapısı açılmış olacaktı” dedi.

 

                AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise doktor olması nedeniyle her iki hastalığı da yakından bilen biri olarak hastalar ile birebir ilgilenme imkanı olan Talasemi ve Lösemililer Derneğinin her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi.

               

                Türkiye genelinde 170 bin eserin katıldığı yarışmada Talasemi ve Lösemi dallarında birinci olanlar ise Adana ve Ankara’dan. Ahmet Türkmen, Beraberliği Beklemek isimli eseriyle lösemi dalında,  Zeynel Başkara ise Engelsiz Olmayın isimli eseriyle birincilik alan isimler oldu. Birinciler ödüllerini AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in elinden aldılar.

               

                Lösemi dalında ikinci olan isimse Nazlı Berfin Yapar ve üçüncü Cemre Güzel’in ödüllerini ise Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Karaaslan verdi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti