4-6 YAŞ GRUBU MİNİKLERDEN KUR´AN ŞENLİĞİ

4-6 YAŞ GRUBU MİNİKLERDEN KUR´AN ŞENLİĞİ

Hacılar Kudsiye Şaşoğlu Kur´an kursu tarafından 4-6 yaş grubunda eğitim gören öğrencilere yönelik ?Kur´an-ı Kerim Okuma Şenliği? düzenlendi. Programda Başkan Özdoğan, Kuran-ı Kerim´i hatim eden Ahmet Emin Baktır´ı ödüllendirdi.

Kudsiye Şaşoğlu Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile İlçe Müftüsü Mehmet Özbek´in yanı sıra çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı programda, minikler tarafından Kur´an Kerim tilaveti, hadisler, şiirler, ilahiler ve sureler okundu.

Kudsiye Şaşoğlu Kur´an Kursunda eğitim gören ve Kuran-ı Kerim´i hatmeden Ahmet Emin Baktır´ı ödüllendiren Başkan Bilal Özdoğan burada yaptığı konuşmada, ?Kardeşimiz yavrumuz hatmini yapmış inşallah ileriki yıllarda bu sayının artması için duamızı şimdiden edelim. Ben emeği geçen başta hocalarım olmak üzere tüm velilerime böyle güzel işler yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.Allah onlardan razı olsun. Ahmet Emin kardeşimizden de yavrumuzdan da Allah razı olsun.Ne yaparsak küçük yaşta yapıyoruz. İnşallah ağaç yaşken eğilir diyoruz. Öğrendikleri dualar, öğrendikleri sureler inşallah ömür boyu hafızalarında kalacak.Allah´ın izniyle buralardan hareketle namaz kılan, oruç tutan nesillerimiz ortaya çıkacak. Dahada sayıları artacak ve bu manadada ahlaklı nesillerimiz yetişecek inşallah. Bu güzel faaliyetler için ben hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu sayılarımızın artması içinde biz yerel yönetimler olarak elimizden geleni dün olduğu gibi bugünde yapacağız.? Dedi.

Kuran okuma şenliğinin ardından Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefaret Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Boydaklar Kuran Kursu ve ihtiyaç sahipleri yararına düzenlenen kermese katılan Başkan Özdoğan, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Özdoğan, asli görevleri olan hizmetlerin yanı sıra gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşların yararına düzenlenen her türlü sosyal projeye destek verdiklerini, bundan dolayı da mutluluk duyduklarını söyledi.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı