4 ADAY HUZURDA

4 ADAY HUZURDA

Ömer Dengiz’in istifası ile boşalan AK Parti il başkanlığı için 4 isim bugün Başbakan Erdoğan’la görüştürülmek üzere Ankara’ya çağrıldı.

Zekeriya Ergüneş,Oğuz Memiş,Levent Büyükkeçeci ve Hüseyin Cahid Özden’le görüşecek olan Başbakan Erdoğan’ın nihai kararınıbugün talimata dönüştürmesi bekleniyor.

Yaklaşık 15 gündür boş bulunan AK Parti Kayseri il başkanlığına bugün atamanın yapılması bekleniyor. AK Parti Teşkilat  Başkanı Süleyman Soylu’nun talimatı doğrultusunda 15 gün önce Ömer dengiz ve ekibinin istifası ile boşalan il başkanlığı konusunda 4 isim Başbakan Erdoğan’la görüştürülmek üzere Ankara’ya çağrıldı.

Dengiz’in istifasından sonra 27 kişinin adı il başkanlığı için geçmişti.

Parti’nin Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım’ ın yaptığı görüşmelerden çıkan sonucu bir rapor halinde Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’ya sunmuştu...

 Soylu’nun yaptığı değerlendirmeden sonra Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve diğer milletvekilleri ile Büyükşehnir ve bazı ilçelerin belediye başkanlarının katıldığı toplantı sonrasında üç isim Teşkilat Başkanlığına önerilmişti.

Teşkilat başkanlığının yaptığı değerlendirme sonrasında adı Kayseri’de adaylar arasında geçmeyen İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Oğuz Memiş’de  bu üç kişilik listeye sonradan dahil edildi...

 Son olarak dün öğleden sonra teşkilat başkanı Süleyman soylu’nun özel kaleminden arayan bir kişi Zekeriya Ergüneş,Oğuz Memiş,Levent büyükkeçeci ve Hüszeyin cahid Özden’i Başbakan Erdoğan’la görüşmek üzere Ankara’ya çağırdı.

Önce Teşkilat başkanı Süleyman Soylu ile görüşecek olan 4 il başkan namzedi daha sonra Başbakanın huzuruna çıkartılacak.Başbakan Erdoğan’ın bu isimlerle tek tek ve toplu olarak görüşme yapması ve görüşme sonrasında da  yeni il başkanının ismini Süleyman Soylu’ya bildirmesi bekleniyor.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı