5 Ayrı Gece İlaçlama Ekibi

5 Ayrı Gece İlaçlama Ekibi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz aylarında daha etkin ve sürekli bir ilaçlama çalışması yapıldığını, ayrıca büyüyen ve gelişen ilçe de daha seri hizmet verebilmek için ilaçlama ekip sayısını artırdıklarını bildirdi.

İlkbahar döneminde haşarat ile mücadele çalışmalarını başlattıklarını ve bir telefon ile ekiplerin ilaçlama bölgesine yönlendirdiklerini kaydeden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ilaçlama ekip sayısını artırdıklarını ve ayrıca vardiya usulü ile sabah saat:07.00 ile akşam saat 23.00 arası 16 saat haşarata karşı ilaçlama çalışmasını yerine getirdiklerini belirtti.
Melikgazi Belediyesi olarak yeni bir ilaçlama makinesi satın aldıklarını ve bu ilaçlama makinesi ile daha etkin, verimli ve daha kısa sürede ilaçlama çalışması gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:
?İlçe sınırları içerisindeki yeşil alan ve parklarda bitki haşaratına, ağaç ve yaprak böcekleri ile özellikle kenelere karşı etkin bir ilaçlama çalışması içerisindeyiz. Bu ilaçlama ile ağaçların bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşaratın yuva yapmasını engelliyoruz. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. 5 ekip gündüz, 5 ekip akşam çalışmakta dolayısı ile günde 10 ilaçlama ekibi ilçeyi adeta ilaç ile taramaktadır. İlaçlama ile yaprak biti, ağaç sineği, örümcek ve kemirici böcekler imha edilmektedir. Dolayısı ile çevre sağlığı korunmaktadır?
İlaçlama yaptırmak isteyen bina yöneticisi, kurum ve kuruluş yetkililerin Alo İlaçlama Hattı olan 252 13 33 telefonu arayabileceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ayrıca gerektiğinde özel ilaçlama şirketlerine ilaçlama yaptırdıklarını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ