5 GÜNLÜK İZİN MANAVGAT´TA BİTECEK

5 GÜNLÜK İZİN MANAVGAT´TA BİTECEK

BEYAZIT, ?OYUNCULAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK?

Kayseri Erciyesspor´da, Samsunspor deplasmanının takım oyuncuları 5 günlük izne çıktı. 2 Ocak´ta Antalya-Manavgat´ta toplanacaklarını belirten Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, ?Tatilde de oyuncularım çalışacak? dedi.
PTT 1.Lig´in son 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan ve önemli bir başarıya imza atan Kayseri Erciyesspor´da tatil resmen başladı. Oyuncularına tatil boyunca uygulayacakları kişisel idmanlarını aksatmamalarını söyleyen Teknik Direktör Timuçin Beyazıt, ?Tatilde de oyuncularım çalışacak. Manavgat´a hazır bir şekilde gelecekler. Çünkü oradaki hazırlıklarımız son derece ciddi ve kampın tam anlamıyla gerçekleştirilmesi için planlandı? dedi.
İlk devrenin ardından güzel bir atmosferde kampa gireceklerinin altını çizen Timuçin Beyazıt, ?Elbette yorucu günler oldu ve olmaya da devam edecek. Son haftalarda aldığımız puanlar ve yakaladığımız havanın devamı için devre arasını güzel geçirmek ve bol bol çalışmak istiyoruz. Bunu diğer takımlarda istiyor. İkinci devre öncesinde eksiklerimizi tamamlamak ve potansiyelimizi artırmak için elimizden geleni yapacağız? şeklinde konuştu.
Antalya-Manavgat´ta 2 Ocak tarihinde başlayacak kamp için hazırlanan çalışma planlarına herkesin uyacağını söyleyen Timuçin, ?Bu kamp aslında bizim için takım olma adına geçte olsa iyi bir deneyim olacak. Oradaki çalışmalarımızı ciddiyet ve disiplin içinde gerçekleştireceğiz. Kişiye özel idman programını uygulayacak olan oyuncularımız 2 Ocak Cumartesi günü Antalya-Manavgat´ta bulunan Emirhan Zeki Demirci Spor Kompleksi´nde bir araya gelecek. Sıkı bir çalışma planı ile kampın son gününe kadar her anımızı değerlendirmek istiyoruz. Bu arada kamp alanında bulunan diğer takımlarla da hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz. Her ligden takım orada olacak. 4 veya 5 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Kamp sonuna kadar da sakatlık yaşamama adına futbolcularımızı tekrar tekrar uyardık? ifadesini kullandı.
Öte yandan kampın ikinci devre başına kadar süreceğini açıklamayan Beyazıt şöyle konuştu; ?İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynanacak Boluspor maçı hazırlıklarını da Manavgat´ta tamamlamak ve Kayseri´ye gelmeden Bolu´ya geçmek istiyoruz. Bunun sebebi de Kayseri´deki kış şartlarıdır. Elimizden geldiğince sıcak bir iklimde çalışma gayretindeyiz.?



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı