55 BİN 726 AİLE ZİYARET EDİLDİ

55 BİN 726 AİLE ZİYARET EDİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Sümer Anadolu Lisesi 12’inci sınıf öğrencisi Sümeyya Bayram’ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Sümer Anadolu Lisesi 12’inci sınıf öğrencisi Sümeyya Bayram’ı ziyaret ederek, ailesi ile sohbet etti.
Şuanda kadar Kayseri’de 55 bin 726 ailenin ziyaret edildiğini söyleyen Çandıroğlu, “Kayseri’de 55 bin 726 aile öğretmenlerimiz tarafından ziyaret edildi. Bu ziyaretler bizim çok önemsediğimiz ve çok değer verdiğimiz ziyaretlerdir. Okul, aile ve çevrenin ilişkisi ve bütünlüğü ne kadar güçlü olursa bunun eğitime yansıması da o kadar güçlü olur diye düşünüyoruz. Bunun yansımalarını da çok net görüyoruz. Kayseri’de velilerimizin ve çocuklarımızın okulu sahiplenmesi ve aile duygularının gelişmesi açısından da çok önemli bir yer işgal ediyor. İnşallah bizim önemsediğimiz ve üzerinde olacağımız ve çok değer verdiğimiz bir projemiz olarak değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Çandıroğlu ayrıca, “Bugün Sümer Anadolu Lisesi’nde okuyan 12’inci sınıf öğrencimiz Sümeyya’nın evindeyiz. Bizim açımızdan Sümeyya çok özel bir öğrenci. Bana da benzeyen çok tarafları var. O da küçük yaşta annesini kaybetmiş. Bizde küçük yaşta annemizi kaybetmiştik. Benim için böylede duygusal bir tarafı oldu” dedi.
Sümeyya’nın halası Saime Baykal da, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Öncelikle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne böyle bir projeden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca il milli eğitim müdürümüze ayrıca teşekkür ediyoruz. Kızımızı seçtikleri ve kendilerini evimizde ağırlama fırsatı verdikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah bu projelerin devamı gelir” diye konuştu.
Sümeyya Bayram ise, “Üzerimdeki heyecanı atlatamadım. Zaten sınav stresi de var. Sınava da çok az kaldı. Başvurular başladı. Benim de olmak üzere herkesin morali düşmüş şekilde. Beni seçtikleri için teşekkür ediyorum. Ziyaretleri moral kaynağı oldu” şeklinde konuştu.
Sümeyya Bayram ziyaretin sonunda kendi yaptığı meşhur Çerkez velbağ böreğini Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’na ikram etti.
Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Ender Çavuş ve okul yönetimi hazır bulundu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”