?6 BİN KİŞİLİK BİR AİLEYİZ?

?6 BİN KİŞİLİK BİR AİLEYİZ?

Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nin bağlı şirketlerle birlikte 6 bin kişilik bir aile olduğunu belirtti ve tüm personelin bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mesai saatinin başlamasıyla birlikte önce Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı Karpuzatan Atölyesi´ni ziyaret etti. Burada Makine İkmal, Fen İşleri ve Park Bahçeler Daire Başkanlıklarına bağlı personelle bir araya gelen Başkan Çelik, belediye bürokratları ve tüm personelle tek tek bayramlaştı. Başkan Mustafa Çelik, personele et ikramında da bulundu.  

Yaptığı konuşmada tüm çalışanların Kurban Bayramı´nı tebrik eden Başkan Çelik, "Bayramlar dinimizin şükretmemiz gereken özelliklerinden biri. Bir araya gelmenin mutluluğunu, paylaşmanın bereketini yazıyoruz. 6 bin kişilik büyük bir aileyiz. Sık sık atölyelerde, çalıştığınız birimlerde bir araya geliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her yaptığımız işte referans oluyoruz ve takip ediliyoruz. Bu başarımız sizlerin yaptığı çalışmalarla mümkün oluyor. Ekip ne kadar kuvvetliyse başarı oranı artıyor. Bu başarılı çalışma da vatandaşımızın yüzüne mutluluk olarak yansıyor. Rabbim nice bayramlara hep birlikte eriştirsin? diye konuştu.

İKİNCİ BAYRAMLAŞMA BÜYÜKŞEHİR´DE

Bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında da bir bayramlaşma gerçekleştirildi. Başkanlık girişinde yapılan bayramlaşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı ve bayram tatilini nasıl geçirdikleriyle ilgili sohbet etti. Başkan Çelik, her günün bayram havasında mutlu, huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.  


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da