61. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

61. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 bin üyeye hitap eden Başkan Hüseyin Akay;”Aziz çiftçiler ;biz size hizmet için buradayız.Buraya gelişim

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde üyeler bağlı bulundukları ikametlere ait stadlardan kayıtlarını yaptırdı.                         

Genel Kurul öncesi gerek Kongre Merkezi çevresinde gerekse de içindeki güvenlik önlemleri dikkat çekiciydi.                                        

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, sevgi gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde salona girerek tüm salonu selamladı.              

Yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden Başkan Akay konuşmasında;” Geçen sene en yüksek katılımlı , en olgun, en seviyeli, en başarılı, en tarafsız, bütün Türkiye’ye örnek olan genel kuruldan sonra bugün de bu görkemli tabloyla artık Kayseri Şeker çiftçisinin bu işe ne kadar sahip çıktığını, dosta düşmana, iyi niyetliye kötü niyetliye, dünya aleme gösterdiniz. Biz sizin derdinizi dert edindik, işinizi iş edindik. Sizinle üzüldük sizinle güldük. Büyük bir başları ortaya koyduk. Haksızlık, kayırmacılık gitti, adalet geldi. Şaklabanlık gitti, ciddiyet geldi. Riyakarlık gitti, samimiyet geldi.  Fabrikalar bir ailenin değil, bütün çiftçinin malı oldu. Tefeciler eliyle talan gitti, kar çiftçinin cebinde, fabrikasında kaldı.” İfadelerini kullandı.                  

Sözleri yer yer tezahüratlar ve ıslıklarla kesilen Akay sözlerini devamında  şunları kaydetti... ”  Aziz çiftçiler ;biz size hizmet için buradayız.Buraya gelişimiz de , burada kalışımız da , zamanı gelince buradan gidişimiz de bu anlayışa uygun olacaktır. Bunun için dualarınızla da bize destek vermenizi istiyoruz. Bizler de dua ediyoruz. Mirac’a yükselişte Hz. Peygamber’e Cenab-ı Allah’ın İsra suresi 80. ayette talim buyurduğu gibi;” Yarabbi, gireceğimiz yere dürüst olarak girmemizi, çıkacağımız yerden de dürüst olarak çıkmamızı nasip eyle., kendi katından bizi destekleyecek kıymetli bir delil ihsan eyle.” Diyoruz. Millete dokunma savletiniz, öksüzlere, yetimlere dokunmaz. Sırtı yağır hamallara, nasır nasır işçilere, toprak toprak çiftçilere dokunmaz. Bu millet kurtulur böyle.”



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti