6 HAKEM VAR AMA NE İŞE YARIYOR

 6 HAKEM VAR AMA NE İŞE YARIYOR

Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş karşılaşması sonrası yöneticiler de karşılaşmayı değerlendirdi. Stat çıkışında konuşan Erciyessporlu ve Beşiktaşlı yöneticiler müsabaka hakkında yorumlar yaptılar.

Spor Toto Süper Lig`in 2.haftasında Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş`ı kendi sahasında konuk etti ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası hem Kayserili yöneticiler hem de Beşiktaşlı idareciler müsabakayı değerlendiren açıklamalarda bulundular.

ZİYA EREN, “ŞANSSIZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK”

Kayseri Erciyesspor`un Kulüp Başkanı Ziya Eren, mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Şanssız bir mağlubiyet ile sahadan ayrıldık. İlk yarıda bizim üstünlüğümüz vardı. Kısmet olmadı, istemediğimiz ve kendi hatalarımızdan goller yedik. Eksiklerimizi biliyoruz. İnşallah Rizespor maçına kadar toparlanacağız. Maçı kaybetmekten ziyade iki sarı karttan doğan kırmızı kart var ona daha çok üzüldük” açıklamasında bulundu.

VALİ DÜZGÜN, “ERCİYESSPOR`DAN BAŞARI BEKLİYORUZ”

Vali Orhan Düzgün ise karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, “Erciyesspor, sezonun ev sahibi olarak ilk maçını Beşiktaş`a karşı oynadı. İlk yarıda güzel goller buldu ve önde kapadı, ancak ikinci yarıda yenen gollerle sahadan 4 gol yiyerek ayrıldı. Bundan sonraki maçlarda Erciyesspor`dan başarı bekliyoruz” dedi.

ELİTAŞ, “İKİ TAKIMIDA TEBRİK EDİYORUM”

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş ise karşılaşma sonrası, “Sezonun ilk maçları bunlar yol kazaları olabilir. Erciyesspor fena değil, ilerleyen günlerde oturmuş bir kadro olacak. Özellikle Yasin çok güzel oynadı. En iyi savunma hücumdur derler ancak 2-1`den sonra piskolojik olarak geriye çekildik. Fakat denk bir mücadeleydi. İki takımı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

TAMER, “ERCİYESSPOR GÜZEL İŞLER YAPACAK”

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de karşılaşma sonrası açıklamada bulunarak “Erciyessporumuz yeni olmasına rağmen bu ligde çok güzel işler başaracağını gösterdi. Tecrübesizlikten bu skor oldu. Lig uzun bir maraton iyi bir kadro kurulmuş, hem Kayserisporumuz hem de Erciyessporumuz ligi iyi bir yerde bitirecekler diye düşünüyorum” diye konuştu.

BÜYÜKKILIÇ, “HAKEM SAYISI 6`YA ÇIKMIŞ, AMA...”

Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç ise hakemler konusunda açıklamada bulunarak, “Hakem sayısı 6`ya çıkmış, ama ben ne işe yaradıklarını merak ediyorum. Burada tabi lige yeni çıkmış bir takım ve centilmen bir takım olan Erciyesspor var. 6 tane hakemin biraz daha duyarlı olmasını beklerdim. Orta hakeme bırakmamak lazım yükün hepsini. Burada görünmeyen pozisyonlar var. Büyük takım psikolojisinden hakemlerin çıkması lazım. Anadolu takımlarını gözardı etmemeleri lazım. Nezaket kuralları çerçevesinde bunu dile getiriyoruz. Yenilgi güzel bir şey değil. Seyircimize de teşekkür ediyorum. Tezahhürat konusunda Beşiktaş taraftarı kadar olmasa da zamanla bunlarda rayına oturacaktır” dedi. (Spor servisi)

 



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti