7. KAYSERİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

7. KAYSERİ YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

11 KASIM CUMA GÜNÜ KAPILARINI AÇACAK?

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi´nde 11 Kasım´da ziyaretçilerine kapılarını ziyaretçilere açacak olan 7. Kayseri Yöresel Ürünler Fuarı´na 7 ilin belediye başkanları ve temsilcilerinin de katılmasının beklendiği öğrenildi?
Trabzon´dan-Malatya´ya, Erzurum´dan-Aydın´a, Kars´tan-Edirne´ye kadar 60´ya yakın şehrin yöresel ürünlerinin sergileneceği fuara ilişkin açıklamada bulunan Sun Fuar Organizasyon Yetkilisi Mehmet Saçmacı, daha önce farklı konseptlerde gerçekleştirdikleri alışveriş günlerinin 7. Sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı?
Fuar alanında kurulacak 200´e yakın stantta yöresel ürünlerin sergileneceğini ifade eden Saçmacı, "7. Kayseri Yöresel Ürünler Günlerimize daha önce olduğu gibi Kayseri halkının büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz. Geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz organizasyonlarımıza Kayserililerin ilgisi çok büyük olmuş ve 230 bini kişilik bir ziyaretçi sayısına ulaşarak rekor kırmıştık. Bu kez de aynı şekilde rekor kıracağımıza inanıyoruz. 11 Kasım Cuma günü saat 10.00´da kapılarını açacak ve 27 Kasım´a kadar devam edecek olan 7. Kayseri Yöresel Ürünler Günleri´ne herkesi davet ediyoruz. Bu yıl 7 ilden belediye başkanı ve temsilci düzeyinde katılım bekliyoruz. Bizleri onurlandıracak olan misafirlerimiz, kendi illerinde bu fuarın aynısı yapmak amacıyla Sun Fuar ile işbirliği için temaslarda bulunacak" değerlendirmesinde bulundu?
Festival kapsamında şehirlerden katılan firmaların yöresel ürünlerini ziyaretçilere sunacaklarını belirten Saçmacı, "Değişik şehirlerin farklı lezzetlerini ve ürünlerini Kayserililerle buluşturacağız. Yalnızca Kayseri´den değil çevre illerden de fuarımıza ziyaretçi bekliyoruz" diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi