´07´ YILLIK LANET SON BULDU!

´07´ YILLIK LANET SON BULDU!

KAYSERİSPOR 2-0 ANTALYASPOR ...

Süper Lig´de sezonun 5.hafta açılış maçında sahasında Antalyaspor´u konuk eden Kayserispor, 90 dakika sonunda sahadan 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle birlikte Kayserispor, puan durumunda da 10 puana ulaşarak averaj farkı ile Galatasaray ve Beşiktaş´ın ardından 3.sıraya yerleşti.

Sezonun 5.hafta mücadelesinde taraftarı önünde Antalyaspor´u konuk eden Kayserispor, ilk dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçerken son düdük ile birlikte de 2-0´lık galibiyet ve 3 puana ulaştı. İkinci yarıda Antalya´nın kazandığı penaltı vuruşunu kurtaran Kayserispor oldu.

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte Kayserispor ilk atağında golü buldu. Henüz dakikalar 1´i gösterdiğinde Deniz´in sol kanattan içeri çevirdiği topta ceza sahası dışında Badji topla buluştu. Rakibini geçerek önünü açan Badji, ceza sahası dışından yaptığı vuruşunda top üst direğe çarparak ağlarla buluştu ve skoru erkenden 1-0´a taşıyan isim oldu. 5. dakikada sağ kanattan Deniz´in ceza sahasına yaptığı ortada müsait durumdaki Kana Bıyık dokunamadı. 32. dakikada Erkan´ın sol kanattan ceza sahasına doğru defansın arkasına attığı topa Deniz yetişemeyince savunma araya girerek topu uzaklaştırdı. 33. dakikada sol kanattan Güray´ın ceza sahası içerisinde gönderdiği topta müsait pozisyondaki Umut, istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak yandan auta çıktı. İlk 45 dakika sonunda Kayserispor 1-0´lık sonuçla soyun odasına giren taraf oldu.

İkinci yarıya ise daha istekli başlayan Kayserispor gol yollarında pozisyon geliştirme çabasına girdi. 64. dakikada Nasri´nin sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Kucher´in topa elle oynadığı gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Eto´nun vuruşunu kaleci Lung kurtardı. 66. dakikada Umut´un indirdiği topla ceza sahası dışarısında topla buluşan Deniz´in vuruşunu kaleci Ferhat topu güçlükle kornere çeldi. 77. dakikada atağında Antalyaspor kalecisi Ferhat´ın hatasıyla topu kapan Mendes, topu ceza sahasındaki Umut´a çıkardı. Umut´un müsait pozisyonda bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skoru takımı adına 2-0´a taşıdı. Bu skor ile birlikte 90 dakika tamamlandı ve sahadan kazanan taraf olarak Kayserispor ayrıldı. Kayserispor, 10 puana ulaştı ve Galatasaray ile Beşiktaş´ın ardından averaj farkı ile 3.sıraya yerleşti.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti