71 Sanıklı Fetö Davası

71 Sanıklı Fetö Davası

21 Haziran´a Ertelendi ?

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması´nın finans kaynaklarına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan aralarında AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Sanayi Odası eski meclis Başkanı Nurettin Okandan ?ın da yer aldığı 22´si tutuklu 71 iş adamının 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaları 21 Haziran 2017 tarihine ertelendi? Davanın 3. Günün sonunda tahliye gerçekleşmedi?
22´Sİ tutuklu 71 iş adamının 2. Ağır Ceza Mahkemesinin baktığı ve sanık sayısının fazla olması nedeni ile 250 kişilik Adalet Sarayı Konferans Salonu´nda gerçekleşen davanın 3. gününde de tutuklu sanıklar için tahliye kararı çıkmadı.
5 tutuklu sanığın savunma yaptığı davada sanıklar Fetullahçı Terör Örgütü ile ilgilerinin olmadığını dillendirerek tahliye talebinde bulunurken mahkeme başkanı davayı 21 Haziran 2017 tarihine erteledi?
Davanın üçüncü gününde tutuklu sanıklar savunma yapmaya devam ettiler. İlk olarak Saffet Baktır hakim karşısına çıktı ve masum olduğunu, FETÖ ile hiçbir bağının olmadığını iddia etti..
Bir diğer tutuklu sanık Orhan Topçuhasanoğlu ise bütün bu işlerin başının Sıtkı Baş olduğunu belirterek asıl onun yakalanıp hakim önüne çıkartılması gerektiğini vurguladı? ?Ben kağıt üzerinde yöneticiydim ? diyen Topçuhasanoğlu her türlü organizasyonu Sıtkı Baş gerçekleştirdi?
Tutuklu sanıklardan Avukat Süleyman Gürkök´de masum olduğunu, yaşananlar nedeni ile hem iş hem de aile düzenin alt üst olduğunu dile getirerek tahliye talebinde bulundu?
Sanıkların tahliye talebi reddedilirken davaya 21 Haziran 2017´ye kadar ara verildi?



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi