75 YATAKLI HASTANENİN TEMEL ATMA TÖRENİ

75 YATAKLI HASTANENİN TEMEL ATMA TÖRENİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARD. ÖZHASEKİ: ?AVRUPALILAR BÜKEMEDİKLERİ ELİ ÖPTÜLER?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini değerlendirmek üzere geldiği seçim bölgesi Kayseri´de güne Yahyalı İlçesi´ne yapılacak olan 75 yataklı hastanenin temel atma törenine katılarak başladı? Törende Yahyalı ilçe sakinlerine ve partililere seslenen Özhaseki Avrupa ülkelerinin Genel Seçimden önce Türkiye´ye olan tavrını hatırlatıp,?Avrupalılar bükemedikleri eli öptüler? değerlendirmesinde bulundu? Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın ölümünü de değerlendiren Özhaseki: "Cemal Kaşıkçı vahşi düzen bitsin diye konuşmalar yapıyordu, tahammül edemediler" ifadesini kullandı?

Sağlık Bakanlığınca Yahyalı ilçesine yaptırılacak olan 75 yataklı Devlet Hastanesi´nin temeli AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle atıldı? Temel töreninde Vali Süleyman Kamçı , Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş, Ak parti Milletvekilleri İsmail Tamer , Hülya Atçı Nergis ,AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İlçe belediye başkanları ve partililer ile ilçe sakinleri de hazır bulundu?

İlimiz protokol mensuplarının yoğun katılım gösterdiği temel atma töreninde ilçe sakinlerine ve partililerine seslenen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Avrupa ülkelerinin Genel Seçimler öncesi Türkiye´ye olan tavrının seçimlerden sonra değiştiğine dikkat çekip Avrupa´nın bükemediği eli öptüğünü vurgulayarak şunları kaydetti?"Seçim öncesinde bizim milletvekillerimizin, bakanlarımızın konuşma yapmasını bile yasakladılar. Bizi milletvekillerimiz gitse, oradaki kardeşlerimizle kucaklaşıp onların sorunlarını dinlese ne var bunda? Avrupa´nın başkentinde teröristler konuşuyor. Teröristler orada Cumhurbaşkanımızın resmine silah dayamış şekilde o çirkin pankartı bile açıyorlar, siz buna göz yumuyorsunuz. Güya şiddete karşısınız, demokratik bir ortamda herkes yaşasın istiyorsunuz ama terör örgütlerine sonuna kadar bağrınızı açıyorsunuz. Bizim arkadaşlarımız da geldiği zaman kapıları kapatıp ?konuşamazsınız´ diyorsunuz. Bütün bunları yaptınız. Peki şimdi ne oldu? Bükemedikleri bileği şimdi öptüler. Bu sizin sayenizde oldu. Siz oyunu gördünüz ve yeniden bu milletin evladına, dimdik duran lidere destek verdiniz, Recep Tayyip Erdoğan´ı yeniden başkan yaptınız. Siz bütün dünyadaki oyunları bozdunuz. Şimdi hepsi geliyorlar. Hepsi davet ediyorlar. Ortadoğu´da oynanan oyunlar karşısında Türkiye´nin en büyük oyun kurucu olduğunu dünya kabul etti. En sonunda Putin, Merkel ve Fransa´nın devlet başkanı Türkiye´ye geldiler 4´lü zirve yaptılar".

Sözlerinin devamında Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürülen Gazeteci Cemal Kaşıkçı´nın Kayserili olduğunu hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Kaşıkçı´nın hafızlar yetiştiren, hocalar yetiştiren, güzel seslerinden dolayı müezzinler yetiştiren bir ailenin çocuğu olduğunu belirtip, Bu olayla ilgili Türkiye´nin başına çorap örülmek istendiğini vurgulayarak şöyle konuştu?"Cemal Kaşıkçı vahşi düzen bitsin diye konuşmalar yapıyordu, tahammül edemediler. Cemal Kaşıkçı Demokrat bir adam. Mümin kimlikli bir adam, öyle biliyoruz. Konuşmalarını dinledim, öyle birisi. Arap coğrafyasında bu krallıklar ve monarşi olmasın. İnsanlar hür iradeyle başlarına geleni seçsinler, İslami kimliklerini korusunlar, inançlarını yaşasınlar ama en azından vahşi düzen bitsin diye dili döndüğünce konuşmalar yapıyordu. Kalemi oynadığınca yazılar yazıyordu. Böyle bir insan tahammül edemediler, oyun oynadılar. Oyun çok büyük, oyunun neticesinde yine Türkiye´nin başına çorap örmeye kalkışıyorlar.?

Konuşmaların ardından törene iştirak eden protokol mensupları temele ilk harcı koyarak 75 yatak kapasiteli Yahyalı Devlet Hastanesinin yapımı için start verdiler?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"