7 YILDIR SOKAĞA ÇIKAMAYAN KADIN YARDIM BEKLİYOR

7 YILDIR SOKAĞA ÇIKAMAYAN KADIN YARDIM BEKLİYOR

Aşırı kiloları nedeniyle 7 yıldır evden çıkamayan 52 yaşındaki Zülfiye Ulaş, tedavi olabilmek için Vali Orhan Düzgün`den yardım beklediğini söyledi.

7 yıldır hastalığı nedeniyle evden çıkamayan ancak Mart ayında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne vatandaşların da yardımı ile kaldırılan 52 yaşındaki Zülfiye Ulaş, "Burada bir hafta kadar kaldım. Bu süre içinde 170 kilodan 160 kiloya kadar düştüm" dedi. Bir hafta süren tedavinin kilo vermesinde faydalı olduğunu söyleyen Ulaş, "Ne olur bana bir yardım eli uzatsınlar. Sırt üstü yatamıyorum, romatizmam var, nefes darlığım var. Evde lavaboya gidip gelene kadar nefes nefese kalıyorum. Hastanede gördüğüm bir haftalık tedavinin faydasını gördüm ancak daha uzun süre kalarak tedavi görmek istiyorum. Bu konuda Sayın Valimizden, Sağlık Bakanlığı yetkililerinden, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü yetkililerinden bana bir yardım eli uzatılmasını istiyourm" diye konuştu.
Ulaş, kendisine evli olan kızının baktığını söyleyerek, "Kızımın da okula giden bir çocuğu var. Artık o da zorluk çekiyor. Hastane konusu olmazsa 50-100 TL maaş bağlarlarsa bir bakıcı da tutabilirim. Bize ne olur bir yardım eli uzatsınlar" diye konuştu.
Zülfiye Ulaş`ın kocası Mehmet Ulaş ise, "Artık kendi ihtiyaçlarını görme konusunda daha da zorluk çekiyor. Geçtiğimiz Mart ayında bir hafta hastanede tedavi gördü. Hastaneye götürürken mahalleden adam topladım ve ancak o şekilde evden dışarı çıkarabildik. Eğer yine bir hafta hastanede kalacaksa hiç yardım edilmesin çünkü bize de eziyet oluyor. Eğer karım hastanede biraz daha uzun süre kalabilirse 100 kiloya kadar düşerse yürümesi de kolaylaşacak" dedi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ