9 HAFTALIK HASRET SONA ERDİ

9 HAFTALIK HASRET SONA ERDİ

UZUNCA, ?GALİBİYETİ HOCAMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ?

   PTT 1. Lig´in 9.haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında Giresunspor´u 2-1 yenerek 9 hafta sonra ilk defa 3 puanla tanıştı.
Kayseri Erciyesspor´da galibiyet hasretini sonlandırdı. Mavi-siyahlı ekip, sahasında karşılaştığı Giresunspor´u 2-1 mağlup etti.
Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanan karşılaşmayı, Mustafa İlker Coşkun, Gökhan Memişoğlu ve Serkan Çimen hakem üçlüsü yönetti. Giresunspor´un tek golünü 47.dakikada Abdülaziz atarken, Erciyesspor´a galibiyeti getiren golleri, 10.dakikada Cihan ve 90+2 dakikada Adiloviç attı.
Maçın 9.dakikasında Herve´nin ortasında ceza sahası içinde Vedat´ın gelişine vuruşunda kaleci Zülküf topu kornere çeldi. 10. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Cihan´ın şutunda top filelerle buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 42.dakikada Erçağ´ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Eser topu kornere çeldi. 45+2.dakikada Emre´nin ortasında ceza sahası içinde Erçağ´ın gelişine vuruşunda top üstten auta çıktı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise, Giresunspor oldu. 47.dakikada Giresunspor´un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte bomboş durumda topla buluşan Abdülaziz topu ağlara gönderdi ve takımına beraberliği getirdi. 77.dakikada ceza sahası dışından Cihan´ın sert şutunda top kaleci Eser´den döndü. 90+2.dakikada Cihan´ın kullandığı korner de, arka direkte Adiloviç´in şutunda top ağlara gitti ve Erciyesspor bu golle mücadeleyi 2-1 kazandı.
UZUNCA, ?GALİBİYETİ HOCAMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ?
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca şunları söyledi: ?Haftalardır maç kazanamama stresi vardı. Biz geldiğimiz günden beri çalışmalarımızla, birlik ve beraberliğimiz ile Göztepe maçına yansıtmıştık. Giresun maçı ile birlikte bir başlangıç yapacağımızı biliyorduk. Bu gün en iyi şekilde, canlarını dişlerine takarak oynadılar. Onları kutluyorum. Bundan sonraki maçlar için bir başlangıç oldu. En iyi şekilde bu takımı layık olduğu yerlere taşıyacağız. Timuçin hocamıza doğum günü hediyesi olarak armağan ediyoruz."
SÖZERİ, ?ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ?
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise şöyle konuştu: ?Maçın geneline bakacak olursak, oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarı biraz sıkıntılıydı. İlk 10 dakika net pozisyonlarımız vardı. Onları gole çeviremeyince bu tür sıkıntıları yaşıyorsunuz. 90.dakikada böyle bir gol yerseniz mağlup olursunuz. Her şeyi yapıyorsunuz bir veya iki hata yapıyorsunuz. Bu dakikada böyle gol yememek lazım. Zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Rakip bizim maçı çıkış maçı olarak görüyordu ve bunu başardılar. Yapacak bir şey yok, önümüzdeki maça odaklanacağız." Spor servisi



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti