98 GÜN ÖNCE KAZADA KAYBOLAN ŞAHIS HALA BULUNAMADI

98 GÜN ÖNCE KAZADA KAYBOLAN ŞAHIS HALA BULUNAMADI

Kayseri`de 98 gün önce Kızılırmak Köprüsü`nde geçirdiği trafik kazasında kaybolan Ebubekir Çelebi`nin yakınları, ellerinde bulunan fotoğraf ve pankartlarla Cumhuriyet Meydanı`nda toplanarak başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere yetkililerden yardım

Ebubekir Çelebi’nin kullandığı otomobil, 29 Ağustos günü Kızılırmak Köprüsü’nde takla atmış, sürücü tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Yakınları, ellerinde bulunan fotoğraflarla 98 gün boyunca sokak sokak gezerek Ebubekir Çelebi`yi aradı. Henüz bir sonuç alamayan yakınları, Cumhuriyet Meydanı`nda toplanarak ellerinde bulunan fotoğraf ve pankartlarla başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere yetkililerden yardım istedi. Kaybolan Ebubekir Çelebi`nin kızı Selma Çelebi, “Babam 98 gün önce trafik kazası geçirdi. Bütün aramalara rağmen bulunamadı. Ben devletimizden bize yardım etmelerini istiyorum. Biz 7 kardeşiz. Şu an 5 kardeşim okuyor. Çok zor durumdayız. Biz kimseden para falan talep etmiyoruz. Cumhurbaşkanım, Başbakanım duy sesimi. Artık babam ortaya çıksın. Ölüsüne bile muhtaç hale geldik. Bir mezarı bile yok. Lütfen bize yardımcı olun. Sesimizi duyun. Allah rızası için acımızı dindirin. Geceleri uyku uyuyamaz olduk. Kardeşlerim okula gidemez oldu. Kazayı gören yok. Öldü ya da yaşıyor şeklinde hiçbir bilgi yok. Sualtı ekibinin yeniden suda arama yapmasını istiyoruz. En azından cesedi ortaya çıksın" diye konuştu.
Ebubekir Çelebi`nin oğlu Cüneyt Çelebi ise, “Cumhurbaşkanımızın Talas’taki çocukların bulunmasında çok büyük yardımları oldu. Allah rızası için bize de yardım etsin, babamızı bulalım. Babamızın ölüsüne bile muhtaç hale geldik. Her gün babamı aramayı çıkıyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz. En azından ölüsünü bulalım. Akrabalarımızla babamı arıyoruz. Devletimizin imkanları büyük. Allah rızası için bize yardım etsinler" şeklinde konuştu.
Ebubekir Çelebi`nin eşi Elmas Çelebi de, “3 aydır kocamı arıyorum, bulamıyorum. Ne ölüsüne ne de dirisine ulaşabildik. Biz ekmek, aş istemiyoruz. Eşimi her yerde arıyoruz ama bulamıyoruz. Uykularımız kaçtı. Ekmek, aş yiyemez olduk. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Onların da eşi, çocukları var. Herkes gidiyor yatağına yatıyor. Biz ne yatak ne de döşek görüyoruz, sokak sokak her tarafta eşimi arıyoruz" dedi.
Ebubekir Çelebi`nin yakınları daha sonra Valilik Konağı`na gidip vali yardımcılarına mağduriyetlerini anlattı.



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı