BOĞAZKÖPRÜ MEVKİİNDE PLAN DEĞİŞLİKLİĞİ İLE YOL

BOĞAZKÖPRÜ MEVKİİNDE PLAN DEĞİŞLİKLİĞİ İLE YOL

LOJİSTİK MERKEZ VE DEMİRYOLU BİR ARADA

Kayseri ilinin batı girişinde bulunan Boğazköprü mevkiinde yol düzenleme, demiryolu hattı ve lojistik merkezi için bütünlük arz eden çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkiinde yolun güvenli ve akışkanlığı, demiryolu bağlantı hattının rahatlığı ve lojistik merkezine ulaşım için yeni bir imar planı yapıldığını bildirdi.
Meclis kararı ile?
Anbar Mahallesi´nde Boğazköprü Mevkii, Lojistik Merkezinde yapılan alan ile Demiryolları Hattının daha güvenli ve seri olabilmesi için imar planında değişiklik ön görüldüğünü belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin batı girişi, aynı zamanda şehrin imajını gösterdiğini, bu açıdan bu şehre ilk gelenler hakkında iyi bir izlenim bırakılması gerektiğini kaydetti.
Boğazköprü mevkiinde yolun krokide belirtilen 275 m²´lik kısmını kapsayan bölümde imar planında değişiklik yapıldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Anbar Mahallesi, şehrimizin batı girişi olup, şehrimiz için ilk intiba veren bir bölgedir. Bu bölge Kayseri imajı için ve Kayseri hakkında fikir elde edecek turistler için önemlidir. Bu açından Anbar Mahallesi, Boğazköprü mevkiinde yeni bir çevre ve yol düzenleme çalışması yapılmak istenmiştir. Bu yol çalışması ile Boğazköprü yol ayrımı, demiryolu hattı ve bu bölge de ticaret açısından önemli merkez olan lojistik merkez arasında dengeli ve seri bir ulaşım ağı kurulmak istenmiştir. Yol güzergâhlarının öncelikle güvenli ve seri olması planlanmış ve buna göre imar planında değişiklik yapılmıştır. Şehrimize hayırlı olsun.?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ