Kayserispor´da Sağlam´ı İstiyor .

Kayserispor´da Sağlam´ı İstiyor .

Kayserispor´un, Ertuğrul Sağlam İle Görüşmesi Olumlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da ikinci Ertuğrul Sağlam dönemi için çalışmalar başladı. Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ilk yaptıkları görüşmeden olumlu ayrıldılar.
Spor Toto Süper Lig´de 2016-2017 sezonuna Hakan Kutlu ile başlayan Kayserispor, devre arası olmadan takımı üç maçlığına Alt Yapı Antrenörü Ertuğrul Seçme´ye emanet etmişti. Devre arasında Sergen Yalçın ile anlaşma sağlayan ve 10 futbolcuyu takıma kazandırmıştı. Sergen Yalçınlı Kayserispor, sezonu tamamlayamamış ve takım Teknik Direktör Mesut Bakkal´a emanet edilmişti.
Ligin bitimine 6 hafta kala takımın başına geçen Mesut Bakkal, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Son oynanan Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Bakkal ?Kimseyle görüşmem olmadı´ diyerek, sarı-kırmızılı ekipte devam edebileceğinin sinyalini vermişti. Bakkal takımda kalmayı istese de, yöneticiler Mesut Bakkal konusunda somut bir adım atamadılar.
Spor kamuoyu ve taraftar teknik direktörün kim olacağı konusunda ?Toto´ oynarken, sürpriz gelişmeler yaşanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, bir dönem Kayserispor´u çalıştıran Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yaptı. İlk görüşmenin olumlu sonuçlanması Kayserispor´da yüzleri güldürürken, bu konuda hala bir adımın atılmaması da taraftarın kafasını kurcalamaya devam ediyor.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı