MHP KAYSERİ İL TEŞKİLATI

MHP KAYSERİ İL TEŞKİLATI

ADAY ADAYLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARDI?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığınca tertiplenen 26. Dönem Milletvekili aday adayı tanıtım töreni Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirildi. Toplantıda aday adaylığı başvurusunda bulunan 88 aday adayı kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım töreninde konuşan Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, ?Türk milleti ayağa kalktığı zaman bazı kişiler toprak altına girer. Türk milletini ayağa kaldırmasınlar. Ülkü ocakları sokaklara döküldü diyorlar ama sokağa dökülmedi, sadece pencereden baktı " değerlendirmesinde bulundu?
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığınca tertiplenen 26. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı Kadir Has Kongre Merkezi´nde gerçekleştirildi. Toplantıya mevcut milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz´ın dışında diğer 85 aday adayı iştirak etti..
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile sergilenen tiyatro oyunu ile start veren tanıtım törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Baki Ersoy ?1 Kasım seçimleri öncesi seferberlik ilan ettik. Uykusuz nöbetlerimiz devam ediyor. ?Şimdi sıra hırsız tayfasını o koltuklardan indirmeye geldi. Bunun için de bugünden itibaren topyekun seferberlik ilan ediyoruz. Uyku nöbetimiz devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi´nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli´den edindiğimiz terbiye bunu gerektiriyor. Bizim genel başkanımız uyumuyorken bizim de uyumaya hakkımız yok? diye konuştu?
Toplantıda kürsüye gelen bir diğer isim MHP eski Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise yurt genelinde son günlerde terör olaylarına karşı yapılan protestolara göndermede bulunarak ?Terör olaylarının ardından ülkücüler sokağa döküldü diyorlar, ülkücüler sadece pencereden baktı. Sokağa döküldüğü zaman herkes kefenini giymek zorunda kalır" değerlendirmesinde bulundu?
Konuşmaların tamamlanmasının ardından aday adaylığı başvurusu yapan isimler sırasıyla sahneye çağırılarak kamuoyuna tanıtıldı?
HABER : C.USTEN?.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı