: PARKLARDA ÇOCUKLARA SATRANÇ KİTABI DAĞITTI

:    PARKLARDA ÇOCUKLARA  SATRANÇ KİTABI DAĞITTI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hafta sonu park ve bahçelerde gönüllerince oynayan çocuklarla sohbet ederek onlara satranç kitabı hediye etti. Büyükkılıç Parklar cıvıl cıvıl, adeta çocukların işgali altında, ancak biz parkları zaten bu am

Melikgazi Belediyesince yapılan parkların çok maçlı ve büyük ölçekli olup her yaş grubuna ve her kesime hizmet verebildiğini  ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları şunları kaydetti..

“Melikgazi Belediyesi olarak parklarımızı özellikle çocuklarımızın güvenli alanlarda oyun oynamalarını sağlamak için özen gösteriyoruz. Trafik akışından uzak, sağlıklı ve yeşil alanlar içerisinde, çok amaçlı spor aletleri ile oyun gruplarımız parklarda yer almaktadır. Hafta sonu parkları gezerek onlarla sohbet ederek dersleri hakkında bilgi alırken parklar ile ilgili memnuniyetlerini de sordum. Çocuklarımıza Satranç Masalı isimli birer kitap hediye ederek eğitimlerine katkı sağlamak istedik. 14 sayfası satranç ile ilgili hikâye, 12 sayfa oyun kuralların yer altığı ve içerisinde satranç panosu ile taşlarının yer aldığı kitap çocukların eğitimine katı sağlayacaktır. ”

Satranç sporunun hayattan kopuk yapay olmayıp bizzat hayatın gerçeklerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir oyun olduğu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çocukların düşünme, muhakeme ve ani kararlar verebilme özelliklerini ortaya çıkaran ve geliştiren satranç sporun desteklenmesi gerektiğini belirtti.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da