YENİ BAĞLANTI YOLU

  YENİ BAĞLANTI YOLU

KOCASİNAN BELEDİYESİ'NDEN 14 MİLYONLUK YENİ BAĞLANTI YOLU Kocasinan'dan 14 Milyona Yeni Bağlantı Yolu. Sevgili izleyiciler; Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 14 milyon liraya açılacak yeni bağlantı yolunun çalışmalarına başladıklarını duyurd

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Fazilet Sokağı'nı Fazilet Caddesi yapacak nitelikte kamulaştırma çalışmalarına başladıklarının altını çizerek Burada 18. madde uygulaması yaptık. Yol için gerekli arsalar bize geçti. Sadece 10 milyon 500 bin lira istimlak karşılığı arsa kullandık. 1,2 km uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Fazilet Caddesi çok pratik bir cadde olacak” dedi.

Fazilet Caddesi için çok sayıda eski ev yıktıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, Bir iki ev kaldı onun da istimlakını bitiriyoruz.  Sonra burayı üst yapı için Fen İşleri Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Fen İşleri de 3 milyon lira harcayacak. Fazilet Caddesi, Argıncık Semtini Hoca Ahmet Yesevi ve Zümrüt Mahalleleriyle Mustafa Kemal Paşa ve Erkilet Bulvarı'na  bağlayacak.”DEDİ . Argıncık Bölgesi'ni açmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Argıncık Semtini 25 milyon lira harcamayla Ihlamur Caddesi'nin 2. etabıyla Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na bağladık. 16 milyon liraya 16.Caddeyi açtık. 8 milyon lira harcama yaparak Argıncık 15. Cadde çalışmalarına başladık. Şimdi Fazilet Caddesi'yle devam ediyoruz” dedi.

 

İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Everekli Fazilet Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında Başkan Bekir Yıldız'a da bir brifing verdi.

 



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak