Ak Parti Kayseri seçim startını şehitlikte verdi

  Ak Parti Kayseri seçim startını şehitlikte verdi

Ak Parti Kayseri teşkilatı seçim startını Kartal Şehitliğinde verdi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar ve diğer vekil adaylarına öncülük ettiği şehitlik ziyareti ile seçim çalışmalarına ilk adımı atıp; Seyyid Burhaneddin Türbesi'nde partilerinin başarısı için dua ettiler.

Ak Parti Kayseri teşkilatı seçim startını Kartal Şehitliğinde  verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve İlçe Belediye Başkanları ile henüz çiçeği burnunda İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Şehitlik  ziyareti yapan AK Parti Kayseri 1. sıradan milletvekili adayı gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve diğer vekil adayları  daha sonra Seyyid Burhaneddin Türbesi'nde partilerinin başarısı  için dua ettiler.                                                                 

Türbe çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Ak Parti kurmaylarından özellikle Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilgi yoğundu. İlimiz sakinleri Bakan Akar ile fotoğraf çektirmek için yarışırken oda bu ilgiye kayıtsız kalmayarak "İlginize ve teveccühünüze tekrardan teşekkür ediyorum. Bugün burada seçim sürecini başlatıyoruz. Dualarla, niyazlarla, iyi niyetlerle, hayır duasıyla. Sizlerin de güvenine, Kayserili hemşehrilerimizin güvenine, sevgisine ve duasına layık olmak için çalışacağız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ülkemizin ve milletimizin daha ileri gitmesi için, daha güvenli müreffeh bir ülke için elimizden gelen neyse bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapacağız. Seçim süreci başladı. Aday arkadaşlarımızla beraber ileride daha teferruatlı görüşmelerimiz olacak. Kayserili hemşehrilerime selamlarımı ve saygılarımızı sunuyorum. Şahsım ve arkadaşlarım adına onlara hayırlı Ramazanlar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.             

Ak Partililer daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Büyükılıç ile istişarelerde bulundular. Ziyarette, Bakan Akar ve Özhaseki’ye AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Mahmut Gürcan, Emine Timuçin, Hüseyin Cahit Özden, Hüseyin Okandan ve Deniz Mustafa Çağan da eşlik etti. Başkanlık girişinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı çiçekler ve Türk bayrakları ile coşkulu bir şekilde karşılayan Başkan Büyükkılıç, daha sonra belediye bahçesinde bir süre sohbet edip, burada hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bakan Akar ve beraberindeki milletvekili adaylarını başkanlık makamında ağırlayan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajı vererek, şunları söyledi: “Şeref verdiniz sayın bakanım, inşallah ülkemizin gururu, dünya insanlığına savunma bağlamında her zaman katkı sağlayan, şehrimiz için adeta gurur olarak anacağımız anlayış içerisinde arkadaşlarımız ile birlikte milletvekili adaylığınız hayırlı olsun. Değerli genel başkan yardımcımızın tecrübesiyle, teşkilatlarımızın dinamiği ile Kayseri’ye layık olma anlayışıyla el ele bundan sonraki süreçte de çalışacağımızı umuyor, saygılar sunuyorum.”                         

Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliğinden dolayı şükranlarını sunan Bakan Hulusi Akar ise asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketi sonrası ilk andan itibaren gerekli tedbirleri aldıklarını ve vatandaşın yanına koştuklarını hatırlatıp;  yaraları sarmak için devlet ve milletin el ele verdiğine vurgulayarak şöyle konuştu “Karşılıklı iş birliği içerisinde omuz omuza el birliğiyle bu deprem felaketlerinin yaralarını sarmak için mücadeleyi başlattık. İlk andan itibaren ve şu anda bu devam ediyor. Bu çerçevede bu devam ederken silahlı kuvvetlerimiz de bu milletin bağrından çıkan aynı zamanda peygamber ocağı olarak bilinen Türk Silahlı Kuvvetleri gerçekten ilk andan değil ilk saniyeden beri vatandaşın yanındaydı. Mehmetçik her zaman olduğu gibi bağrından çıktığı milletin her zaman yanındadır ve emrindedir. Diğer taraftan terörle mücadele, bildiğiniz gibi Mehmetçiğin büyük bir başarısı ile devam ediyor. Yurt içinde sınır ötesinde, görevlerinde Mehmetçik gerçekten hakkıyla yerine getirdi ve getiriyor. Şehitlerimizin bir tek damla dahi kanını yerde bırakmadık.”                                 

Konuşmaların ardından, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret noktalandı. 

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı