BAŞKANI YILDIZ SON ENCÜMENİ TATLI BİTİRDİ

 BAŞKANI YILDIZ SON ENCÜMENİ TATLI BİTİRDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, başkanlık döneminin son Encümen toplantısını tatlı ve muhabbetli biçimde tamamladı.

Son Encümen toplantısında alıcı çıkmayan fırın ve 2 dükkanın kira ihalesinde pazarlık gerçekleştiren Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yine esnafları üzmedi, onların ödeyebileceği, kazancını artırabileceği kararlar almaya özen gösterdi. 2 dükkan ihalesinde sitedeki esnafların ödediği miktarın altına inilmemesi, üstüne de çıkılarak kiralayacak esnafın sıkıntıya sokulmaması için uyarılarda bulundu. Başkan Yıldız, hiç fırıncılık yapmamış bir esnafın fırın kiralamak için ihaleye girmesi karşısında; fırın işinin çok zor, meşakkatli ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğu uyarısında bulunarak, "İstersen sen bir daha düşün, zarar etmene gönlüm razı olmaz" uyarısıyla esnaf daha başında kazanmanın keyfiyle evinin yolunu tuttu.
1994 yılından beri 20 yıldır aralıksız 4 dönem Kocasinan Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Yıldız," Hamdolsun kazasız, belasız tamamladık. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince şehrimizin geleceği için çalıştık. Encümenimiz her hafta kesintisiz çalıştı, en yararlı ve adil biçimde kararlar almak için özenli bir gayretin içinde olduk. Görev yaptığım süre içinde Encümende ve Meclis`te görev alarak bize yardımcı olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Duygulu veda anlarının yaşandığı son Encümende üyeler ve daire müdürleri Başkan Bekir Yıldız`la hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi