Karne heyecanı ile okullu günlere veda

 Karne heyecanı ile okullu günlere veda

2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi. Yurt genelinde 18 milyonu aşkın genç ve minik yürek karne alıp, okullu günlere veda ederken onların coşku ve heyecanını velilerde yaşadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ilimizde gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılan Kayseri Milletvekili Hulusi Akar geleceğimizin teminatı çocuklarımıza seslenerek “Okuyacaksınız ve ülkemize, memleketimize yararlı insanlar olacaksınız” ifadesini kullandı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle beraber ilimizde 340 bin 251 öğrenci karnelerini aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Erkilet Ali Osman Özel İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Milli Savunma önceki dönem Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili Hulusi Akar minik yüreklerin karne heyecanına ortak oldu. Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ünde kendisine eşlik ettiği Vekil Akar girdiği sınıfta bir öğrenci tarafından asker selamı ile karşılandı.                                                                                             

Vekil Akar, öğrencilere nasihatlerde bulunarak şunları kaydetti  “Bu çalışmalar devam edecek. Sadece bir ara vereceğiz ve tekrardan bir daha başlayacak ve eğitim öğretim sonuna kadar devam edecek. Hepiniz büyük insanlar olacaksınız. Meslek sahibi olacaksınız, üniversitelere gideceksiniz. Okuyacaksınız ve ülkemize, memleketimize yararlı insanlar olacaksınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum”                  

Okul çıkışında medya mensupları aracılığı ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza seslenen Vekil Akar “Okuyacaksınız ve ülkemize, memleketimize yararlı insanlar olacaksınız” dedi ve ekledi  “Sevgili evlatlarımızın karne günündeyiz. Biz de bunları geçmişte bir şekilde yaşadık. Hatıralarımız tazeleniyor ve gençlerle beraber oluyoruz. Onlardan enerji ve güç alıyoruz. Onların başarılarıyla mutlu oluyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyorum ve öğretmenlerini de kutluyorum. Çok başarılı bir eğitim dönemi geçirmişler. Bunu da büyük bir memnuniyetle biraz önce öğrendik. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum”                

 

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı