Mihriban- Fatma Altuntaş anaokulu eğitime açıldı

 Mihriban- Fatma Altuntaş anaokulu eğitime açıldı

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapımı tamamlanan Mihriban ve Fatma Altuntaş Anaokulu’nun açılışı Vali Gökmen Çiçek’in onur konuğu olduğu törenle gerçekleştirildi.  Vali Çiçek konuşmasında hayırseverliğin, Kayseri’nin diğer adı olduğunu ve bu şehre hayırseverliğin çok yakıştığını vurguladı.

Esentepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mihriban ve Fatma Altuntaş Anaokulu’nun açılış törenine Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Altuntaş ailesi vatandaşlar katıldı.                                                                 

Törenin başlangıcında konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri dört sene içerisinde yaptırdıkları  20  okul ile ülkemizde en çok okul yapan belediye olduklarının altını çizerek   şunları kaydetti. “ Sadece okul değil aynı zamanda 12 kütüphane yaptık. Kayseri ve Melikgazi eğitimde çok daha iyi seviyeye geliyor. Tabi buradan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. 2022 yılı temel atma 2023 ise açılışlar yılı olacağını söylemiştik. İlerleyen günlerde bu açılışlarımız devam edecektir. “                          

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘da yerel yönetimler olarak 16 ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Kayseri’yi daha iyi noktalara taşımak adına uyum içerisinde çalıştıklarını vurguladı.                                                                         

Hayırseverliğin Kayseri’nin diğer adı olduğunu ve bu şehre hayırseverliğin çok yakıştığını belirten Vali Gökmen Çiçek ise özellikle deprem bölgesine gerçekleştirilen desteklere dikkat çekerek şu bilgileri paylaştı  “ Bizim şehrimizin hayırseverler şehri olduğu Türkiye’de bilinen bir gerçek. Birkaç ay önce ülkemizde bir felaket oldu. Kayseri şehri adeta deprem bölgesine yağmur oldu yağdı. Hayırseverliği, yiğitliği, özellikle yanımızdaki ildeki acıyı paylaşmayı bu şehir fazlasıyla yaşadı ve gösterdi. Deprem bölgesine gidip Kayseriliyim dediğinizde büyük bir teşekkür ve hayır duası alırsınız. Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin halen daha orada çalışmaları devam ediyor.”                        

Konuşmaların ardından Mihriban ve Fatma Altuntaş Anaokulu’nun açılış kurdelesi kesilirken, minik öğrencilerin hizmetine sunuldu.                            

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”