Mustafa Büyükperdah Camii ibadete açıldı

 Mustafa Büyükperdah Camii ibadete açıldı

Mülkiyeti Talas Belediyesine ait Mevlana mahallesindeki arsa üzerine hayırsever Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu ibadete Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı.

Hayırsever Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu’nun açılış törenine  AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, hayırsever Büyürperdah ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.                                                                         

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın; Mevlana mahallesinin nüfus bakımından ülkenin en büyük yedinci mahallesi olduğuna dikkat çekerek, yapılan camii ve Kuran kursunun 10 bin kişiye hizmet vereceğini ifade etti.             

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da yapılan camii ve kuran kursunun hayırlı olması temennilerinde bulunurken, ilimizde yaşanan depremler nedeniyle vatandaşların tedirgin olmaması gerektiğini belirterek şunları kaydetti  “ Ne olur abartmayalım, ne olur sosyal medyadaki dedikodulara itibar etmeyelim. Bilim adamlarının, resmi makamların dışındaki açıklamalara itibar etmeyelim. Çünkü tedirginlik oluşuyor, insanlar huzursuz oluyor. Kayserimiz için bilim adamlarının söylediği 5 civarında bir depremle ilgili yakın zamanda İncesu ve Hacılar bölgesi olmak üzere hareketlilik söz konusu oluyor. Bunu takip ediyoruz. Ama yapılan çalışmalarda edindiğimiz bilgiler ve bulgular Kayserimiz için tedirgin olmayı gerektirecek şu aşamada bir sıkıntı olmadığı paylaşılıyor”                                                           

Yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dileyen AK Parti Milletvekili Taner Yıldız ise hayırseverler tarafından yapılan camii ve kuran kursunun hayırlı olması temennisinde bulundu.                                                                           

Konuşmaların ardından kesilen kurdela ile  Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi



Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”