Ora-kaf’23’ün paydaş üniversiteler toplantısı

   Ora-kaf’23’ün paydaş üniversiteler toplantısı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 12 üniversitenin paydaşlığında Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı’nın paydaş üniversiteler istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Online platformda ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Abdullah Gül Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kapadokya Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitelerinin Rektörleri, Rektör Yardımcıları ve Kariyer Merkezleri’nin Yöneticileri katıldı. 

Toplantının açılışında konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 6-7 Mart 2023 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

Tüm paydaş üniversiteler ile birlikte öğrenciler ve mezunlar için gerek staj gerekse de iş olanakları kapsamında önemli bir etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Rektör Altun, katılımcılara ERÜ’nün ORA-KAF’23 için gerçekleştirdiği hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Rektör Altun’un konuşmasının ardından paydaş üniversitelerin Rektörleri, Rektör Yardımcıları ve kariyer merkezlerinin yöneticilerinin de söz aldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye