Özhaseki: “Kayseri yaşaması çok rahat bir şehir”

 Özhaseki: “Kayseri yaşaması çok rahat bir şehir”

Melikgazi Belediyesi’nin hayırseverler desteği ile  Mimarsinan Fatih Mahallesinde yapımını tamamladığı ‘Ertuğrul Gazi Camii' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de iştirak ettiği törenle ibadete açıldı. Törende konuşan Özhaseki, “Kayseri iyi gelişiyor ve içinde yaşaması çok rahat bir şehir. Kültürde, sanatta, sporda Kayseri’de aradığımız her şeyi bulabiliyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

Melikgazi Belediyesi’nin hayırseverler desteği ile  Mimarsinan Fatih Mahallesinde yapımını tamamladığı ‘Ertuğrul Gazi Camii'nin  açılış törenine Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Milletvekili Adayları Ayşe Böhürler ve Hüseyin Cahit Özden, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ve semt sakinleri iştirak etti.                     

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açılış konuşmasında 2023 yılının Melikgazi için açılış yılı olduğunu ve yaz boyunca çeşitli projelerin açılışlarını yapacaklarını belirtip şu bilgileri paylaştı  “En çok okul, sağlık ocağı, sosyal tesis, camii ve kuran kursu yapan belediyeyiz. Türkiye’de gerçekten bu anlamda Kayseri’nin ismi ön plana çıkıyor. Hayırsever ve belediyelerimizin bütçesini bir arada kullanarak birçok yatırımı hayata geçiriyoruz”                                                                                        

AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Böhürler ise Kayseri’de doğup büyüdüğünü ve yaşadığı kültürü hizmetlerine yansıtacaklarını kaydetti.                                      

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise  konuşmasında, Kayseri’nin her yönden gelişip, iyileştiğini ve bir ailenin yaşayabilmesi için aradığı her şeyin burada olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti. “Kayseri çok şükür iyi gelişiyor ve içinde yaşaması çok rahat bir şehir diye de her yerde bahsediyoruz. Bugün Kayseri’de tam beş tane üniversite var, dört tane sanayi bölgesi var. Dört milyar dolardan fazla ihracat yapılıyor. Yüz binden fazla sanayi bölgelerinde kardeşlerimiz çalışıyor. Gittikçe de iyiye giden bir şehir var. Kültürde, sanatta, sporda Kayseri’de aradığımız her şeyi bulabiliyoruz. Makul bir ailenin yaşayabilmek için aradığı ne varsa, evet bu Kayseri’de var” 

Konuşmaların ardından açılış törenin onur konukları kurdela keserek ‘Ertuğrul Gazi Camii'ni Fatih Mahallesi sakinlerinin ibadetine açtılar .                       

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”