Özhaseki:“Listedeki bütün adaylara kefiliz”

 Özhaseki:“Listedeki bütün adaylara kefiliz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Gürcan, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odasını ziyaret edip istişarelerde bulundular. Ziyaretlerde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki; "Kayseri listesi olarak milletin önüne başım dik çıkıyoruz. Arkasında duramayacağımız, kefil olmayacağımız hiçbir arkadaşımız yok. Hepsinin kefiliyiz Allah'ın izniyle" dedi.   

Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odasına ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Milletvekili Adayı Mahmut Gürcan’a, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’de eşlik etti.                                                                                        

İlk olarak Ticaret Odasına ziyarette bulunan AK Parti heyetini kapıda karşılayan Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.                 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise; Kayseri listesi olarak başları dik bir şekilde vatandaşın karşısına çıktıklarını ifade ederek şunları kaydetti "Liste başında Hulusi Paşamız var. Allah ondan razı olsun; 15 Temmuz'daki dik duruşu olmasa bugün Türkiye başka bir yerdeydi. O tehditlere, başına dayanmış silaha biraz korkarak yaklaşsaydı Türkiye şimdi başka bir yerdeydi. Yiğitliğini göstererek bu millete borcunu ödemiş oldu. Bizim de şükran borcumuz var. Sonra da her bir kesimi temsil edecek arkadaşlarımızın içeride bulunmasına gayret ettik. Mahmut Bey de Kayserimizin çok değerli bir evladı. Nebati bakanımız benim arkadaşım, tabi birkaç kez aramışımdır iş için. Onun dışında ne kadar maliyede bir işimiz varsa, iş aleminin bir derdi varsa hep Mahmut beyi aramışımdır. Herkesin derdini çözmeye uğraşır. Güzel de bir huyu var. Onun da Kayseri listesinde yer almasını can gönülden istedik. Kayseri listesi olarak milletin önüne başım dik çıkıyoruz. Arkasında duramayacağımız, kefil olmayacağımız hiçbir arkadaşımız yok. Hepsinin kefiliyiz Allah'ın izniyle. O yüzden de mutluyuz"                         

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Gürcan ise, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevinde kazandığı birikimleri bundan sonra Kayseri'ye yansıtmaya gayret edeceğinin altını çizip şöyle konuştu  "Son bir buçuk yıldır Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak Türkiye'nin dört bir köşesine hizmet etme fırsatı elde ettik. Sayın Bakanımız Nebati ile beraber hem tarımda, hem ticarette, hem sanayide bütün kesimlere elimizden geldiği kadar sorunları çözüp hizmet etmeye gayret ettik. Büyüklerimiz bizi böyle takdir ettiler, bu dönem Kayseri milletvekili adayı olarak Kayseri'ye hizmet etmeyi takdir ettiler. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar elde ettiğimiz birikimlerin tamamını Kayseri'ye yansıtmaya gayret edeceğiz" 

AK Parti heyeti daha sonra Kayseri Sanayi Odasını ziyaret ederek başkan Mehmet Büyüksimitçi’ye çalışmalarında başarılar diledi.                                           

Özhaseki ve Gürcan ziyaret turu kapsamında daha sonra Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığını da ziyaret ettiler.                       

 

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı