Şehzade grup 25. yaşını kutladı

  Şehzade grup 25. yaşını kutladı

Şehzade Market 25. Yılını bir davet salonunda düzenlenen geceyle kutladı. Programda konuşan Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kılıç, bu şehrin markası mottosuyla 47 şube ve 900 çalışanı ile perakende sektöründe hizmet ettikleri değerlendirmesinde bulundu. 

İlimizde perakende, inşaat, unlu mamuller ve et işleme sektöründe hizmet veren Şehzade Grup, 25.yılını düzenlediği özel bir geceyle kutladı. 

Kutlama programına AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Şehzade Market tedarikçileri ve davetliler katıldı. 

Programda konuşan Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kılıç; Şehzade Grubun geçmişten günümüze nasıl geldiğini anlatırken şunları kaydetti. ‘’Şehzade Grup bugün geldiği konumda 47 şubesiyle ve 900 çalışanıyla perakende sektöründe hizmet etmektedir. Perakende sektöründe Şehzade, Dip Gros ve Şehzade Online markalarıyla hizmetini sürdürmektedir. Bu şehrin markası mottosunu kullanan Şehzade Grup bugüne kadar yapmış olduğu yatırımın tamamını Kayseri’de yapmıştır. Perakende sektörü emeği yoğun bir sektördür. Bu nedenle istihdama her zaman olumlu katkı sunan bir sektördür. Ayrıca yerel perakende ürün tedariğini yerel üreticilerden ve yerel tedarikçilerden yaptığı için şehirde istihdama vesile olmaktadır. Bu sebeple yerel perakendesi güçlü olan illerin istihdam ve ekonomide ilerlemesi daha kolay olmaktadır.’’ 

AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel de konuşmasında Türkiye’nin her alanda büyüdüğüne dikkat çekerek Şehzade grubun Kayseri’de verdiği hizmeti önemli bulduğunu ifade etti. 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor