YOZGATLILAR KAYSERİ’DE BULUŞTU

    YOZGATLILAR KAYSERİ’DE BULUŞTU

ÖZTÜRK: YOZGAT’I KALKINDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Yozgatlı Sanayici İş Adamları Derneği işbirliği ile Kayseri’de yaşayan Yozgatlı iş adamları ve yatırımcıları ile birlikte bir istişare toplantısı düzenlendi. Burada konuşan Yozgatlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk, ‘Yozgat’ı kalkındırmak,  bir adım daha ileri taşımak için çalışıyoruz’ dedi. 

Düzenlenen toplantıya Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç, Yozgatlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk ve dernek yöneticileri katıldı.

Programda Yozgat’a yapılacak olan yatırımlar noktasında görüş alışverişinde bulunulurken toplantının açılış konuşmasını yapan Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kuddusi Erkılıç, şunları kaydetti: “Bugün bir işbirliği çerçevesinde tüm sivil örgütlerle beraber çalışma, ortak bir takım faaliyetlerde bulunup ülke adına ne kadar bir katma değer elde edebilirsek ekonomik ve kültürel anlamda bir farkındalık oluşturuyoruz. Bugün bir kardeş kuruluş olarak gördüğümüz sanayici ve iş adamları birliği şeklinde kurulan Yozgatlı Sanayici İş Adamları Derneğinin Kayseri ilinde fazla sayıda bulunan hemşerilerinin hem de ülkenin kalkınmasına katkıda bulunabilmek adına bir istişare yapacağız. Yozgat’ta faaliyet göstermek isteyen her türlü üreticiye ve sanayiciye destek vereceğiz. “

Yozgatlı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Erdal Öztürk ise yaptığı konuşmada, “Yozgat’ı kalkındırmak,  bir adım daha ileri taşımak ve söz sahibi şehirlerden birisi olması için çaba gösteriyoruz. Toplantımıza katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor