ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

MALEZYA VE SİNGAPUR ÜNİVERSİTELERİYLE İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYOR?

Abdullah Gül Üniversitesi , Malezya ve Singapur´daki çeşitli üniversitelerle İşbirliği yapacak. Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve Beraberindeki Heyet, Her İki Ülkedeki Üniversiteleri Ziyaret Ederek, İşbirliği Görüşmelerinde Bulundu?
Abdullah Gül Üniversitesi , Malezya ve Singapur´daki çeşitli üniversitelerle İşbirliği yapacak.Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve beraberindeki heyet, Malezya ve Singapur´a giderek, çeşitli üniversiteleri ziyaret edip, işbirlikleri ve ortaklıklar için görüşmelerde bulundu.
Rektör Sabuncuoğlu ve beraberindekiler, ilk olarak Malezya´daki üniversiteleri ziyaret etti. Malezya´da sırasıyla University Kebangsaan Malaysia, University of Malaya, University of Technology Malaysia, University of Technology Mara´ya giden Sabuncuoğlu, bu üniversiteleri yerinde inceledi. Üniversitelerin daha çok Teknoloji, Girişimcilik ve Patent Ofislerini ziyaret eden Sabuncuoğlu, bu üniversitelerle AGÜ arasında ne tür işbirlikleri yapılabileceği konularını görüştü.
Sabuncuoğlu ve beraberindeki heyet, Malezya´dan sonra Singapur´a geçerek, buradaki çeşitli üniversiteleri de yerinde inceledi. Sabuncuoğlu, Singapur´da aralarında dünya sıralamasında ilk 50 içinde yer alan, National University of Singapore ve Nanyang Technological University´nin yanısıra Singapore Institute of Technology, Singapore University of Technology and Design, Singapore Management University ?yi ziyaret etti.
Ziyaretinde, Başkan ve Başkan Yardımcıları düzeyindeki yetkililerle görüşen Prof. Dr. Sabuncuoğlu yükseköğretimdeki yeni gelişmeler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Sabuncuoğlu ziyaret kapsamında, üniversitelerin güneş enerjisi sistemleri ve akıllı şehirler gibi alanlarda önemli başarılar elde etmiş teknoloji ve girişimcilik merkezlerini yerinde inceledi.
Ziyaretin Singapur ayağında simülasyon teknolojisi alanında dünyaca ünlü DigiPen Institute of Technology yetkilileriyle görüşme fırsatı da bulan Sabuncuoğlu, Singapur üniversiteleri ile de işbirliği ve ortaklık çalışmaları konusunda da çeşitli girişimlerde bulundu.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı