ACILARI ACIMIZDIR

ACILARI ACIMIZDIR

Taş: “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk. Ahmet Taş yazılı bir açıklama yaparak merkezi Elazığ ili -Sivrice ilçesi olup Elazığ ve Malatya'da yıkıma sebep olan, 6.5 lik depremde zarar gören bölge halkına destek vererek “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Maddi ve manevi desteğimizin bölge halkının yanındayız” ifadesini kullandı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk.Ahmet Taş yazılı bir açıklama yaparak merkezi Elazığ ili -Sivrice ilçesi olup Elazığ ve Malatya'da yıkıma sebep olan, 6.5 lik depremde zarar gören bölge halkının maddi ve manevi yanlarında olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti. “24 Ocak 2020 Cuma akşamı Merkezi Elazığ ilimizin Sivrice ilçesi olup Elazığ ve Malatya'da yıkıma sebep olan, Elazığ'dan Samsun'a Kayseri'ye Şanlıurfa ve Van'a kadar çevre illerde hissedilen Richter ölçeğine göre 6.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar alınan bilgilere göre konuyla ilgili bakanlıkların ilgili birimlerinin anında bölgeye ulaştıklarını, kurtarma ve yardım çalışmalarıın tüm hızıyla devam ediyor olması ve 3 bakanımız olaydan sonra kısa sürede bölgeye ulaşmış olup çalışmaları yakından takip edip denetlediklerini biliyoruz. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre şu ana kadar depremde 30'dan fazla binanın yıkıldığını 20'den fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği binden fazla vatandaşımızın da yaralandığını kurtarma ve yardım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Derneği olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize başsağlığı ve Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, maddi ve manevi desteğimizin bölge halkının yanında olduğunu bildiriyor Cenabı Allah'tan tüm afetlerden bizleri ve Milletimizi esirgemesini diliyoruz.”.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”