AÇILIŞLARA DEVELİ`DE DEVAM ETTİ

AÇILIŞLARA  DEVELİ`DE DEVAM ETTİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İlimizdeki programlarını tamamladıktan sonra Develi ilçesine giderek, Kayserigaz tarafından ilçeye getirilecek olan doğalgaz hattının temelini attı . Bakan Yıldız ayrıca hayırsever Muammer ve Cesarettin Koca

Develi İlçesinde düzenlenen doğalgaz hattı ve okul açılışları için yapılan törende konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner  Yıldız yaptığı konuşmada  "Bugün burada  doğduğu topraklara borcunu ödeyen hayır sahiplerinin  ilçemize kazandırdığı eserlerinin  temel atma törenlerini ve açılışları gerçekleştireceğiz. Geleceğine eser bırakanlar ve çocuklarımıza torunlarımıza bu güzel imkanı sunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Yaptıklarınız önemli bir iştir. O paralarını kendi aileleriyle harcayabilirdi birçok insanın yaptığı gibi ama aileleri de onlara destek oldular ve doğdukları topraklara okul hastane yapıyorlar ve diğer hayır kurumlarıyla Develi`yi zenginleştiriyor’’ diye konuştu..

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kayseri`ye geldiği günden beri sayısız hayır işine şahit  olduğuna vurgu yaparak hayırsever Kocatürk ailesine teşekkür etti.

Törene katılan  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de konuşmasında espirili bir dille ``Kanun size zengin bir ortak veriyor. Hayrını görün.`" dedi ve ekledi.. " İnsanoğlu yıkanmak yenilenmek istiyor. Yeni yatırımlar yapmak gerekiyor. Eskiden yasalar iş yapmamıza engel oluyordu. Şimdi önümüz açıldı. Develi ile Kayseri birleşti. Artık Develi`de ki bazı hizmetleri biz yapacağız" 

Konuşmaların ardından Bakan Yıldız,  ilçeye ortaokul ve lise yaptıran hayırsever işadamları Muammer ve Cesarettin Kocatürk kardeşlere plaket takdim ederek onurlandırdı...

Kayserigaz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Frank Quante de Bakan Yıldız`a katılım ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Yıldız, daha sonra temsili olarak doğalgaz borularını birbirine vidalayarak doğalgaz hattını Develiye bağladı. Muammer Kocatürk Endüstri Meslek Lisesi ek binası ile Pembe-Cesarettin Kocatürk Ortaokulu`nun da açılışını yaptı.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da