ADAY ÖZDEN PROJELERİNİ ANLATTI

ADAY ÖZDEN PROJELERİNİ ANLATTI

"SORUNLARA ÇÖZÜM OLACAĞIZ"

Büyük Birlik Partisi Bünyan Belediye Başkan Adayı Yaşar Özden, düzenlediği basın toplantısı ile hem kendini tanıttı hem de Bünyan´ın sorunlarına işaret ederek ?Sorunlara çözüm olacağız? dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarına başlayan Büyük Birlik Partisi (BBP) Bünyan Belediye Başkan Adayı Yaşar Özden, düzenlediği basın toplantısı ile Bünyan halkına kendini tanıtırken, projelerini de anlattı.

Aday Özden basın toplantısında şöyle konuştu:

?Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben Yaşar Özden. 1992 Kayseri Doğumluyum. Üniversiteye kadar eğitimimi Kayseri´de üniversite eğitimi Ankara´da İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladım. Üniversite eğitimim sırasında yurt dışında yabancı dil eğitimi aldım. Mezun olduktan sonra Ankara ve Kayseri´de çeşitli firmalarda Farklı projelerde saha mühendisliği yaptım. Sevgili Bünyanlı hemşerilerim, ilçemizi kalkındırmak, büyütmek, geliştirmek ve bugüne kadar hakkettiği hizmetleri alabilmesi için Büyük Birlik Partisi´nden Bünyan belediye başkanlığına aday oldum. Belediye Öncelikle Hizmet Temalı Bir Kurumdur. Maalesef Bünyan ilçemiz eğitim, turizm, sağlık ve sosyal faaliyetler alanında hakkettiği yatırımları alamamıştır. Bünyan´a beni belediye hizmetkarı olarak seçerseniz meclis üyelerimiz ve siz değerli Bünyan halkıyla birlikte iş birliği yaparak ilçemizin mahallelerini ayırt etmeksizin belirli plan ve projeler oluşturarak tamamının sorunlarına çözüm üreteceğiz. İlçemizin birçok doğal ve tarihi değeri var mesela; Tuz hisar gölü doğal harikaları, sultan hanı, Karatay hanı, Karakaya manevi mimarisi Musa şeyh türbesi (unutulmuş olan halk ozanı koyun Abdal) gibi değerlerimizin, manevi iklimli alanları restorasyon ve tanıtımlarını yaparak turizmde ve kültürel anlamda hak ettiği değere ulaştıracağım. Yıllardır devlet yatırımlarımdan hakkettiği payları alamayan şirin ilçemiz Bünyan rutin yönetim anlayışla yöneltilmesi neticesinde gelişmemiş, büyümemiş ve dışa açılamamıştır. Sevgili hemşerilerimiz bana ve ekibime teveccüh gösterirse 1-nisan sabahı Bünyan ilçemizde turizm, eğitim, sağlık ve belediye hizmetlerinde yeni bir hamle başlatacağız. Bünyan´ı geliştireceğiz, büyüteceğiz, göçü önleyeceğiz ve dışa açılımını sağlayacağız. Tüm hemşerilerimi doğdukları ve anılarını yaşadıkları Bünyan´ımıza gelmelerini temin edeceğim ve hızlı bir şekilde Bünyan´ımızın nüfus kaybetmesini durduracağım. Bünyan ilçe halkına en güzel hizmetleri vereceğimize yürekten inanıyorum. Genç, dinamik ve enerji dolu bir kadroyla geliyoruz. Hizmete talibiz. Biz farklıyız sıra dışı hizmet ve yatırımlar yapacağımıza inanıyoruz. Mesleğimin de bana kattığı değerleri kullanarak alt yapı, kentsel dönüşüm, yol, ulaşım gibi birçok projeler geliştirdim. Başkanlık görevine seçildiğim takdirde bu projeleri daha ayrıntılı bir şekilde sunarak ve sizden de fikirler alarak geliştirip hayata katmayı ve siz değerli hemşerilerime sunmayı planlıyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı