ADAY ADAYI DENİZ ÇAĞAN

ADAY ADAYI DENİZ ÇAĞAN

İLÇELERDE

HABERİ İZLE

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi`ne aday adaylığı başvurusu yapan gazeteci Deniz Çağan, seçim gezilerine Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar ilçeleri ile devam etti. Belediye başkanları ile biraraya gelen Deniz Çağan, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

 

7 haziran Pazar günü yapılması planlanan milletvekili genel seçimlerine çok hızlı ve iddialı hazırlanan Gazeteci Deniz Çağan, seçim çalışmalarına metropol ilçe belediyeleri ziyaret ederek devam etti. Çağan bugünde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile biraraya geldi.

Ziyarette konuşan siyaset ve belediyeciliğin deneyimli ismi Memduh Büyükkılıç, tüm adaylara başarılar dileyerek, Deniz kardeşimiz sağduyu ile şehrimize hizmet eden bir iş adamı olarak takdir ettiğimiz bir isim. Aday adayı olarak bizleri ziyarete gelmiş olması sevindirici bir durum kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti milletvekili aday adayı gazeteci Deniz Çağan ise, Kayseri'ye hizmet etmek adına yola çıktıklarını belirterek, milletvekili seçilmesi durumunda Ankara merkezli değil, Kayseri merkezli bir siyaset anlayışı ile hareket edeceğini söyledi.

Kocasinan Belediye başkanlığı görevine seçilen çiçeği burnunda başkan Ahmet Çolakbayrakdar ise, Kader çizgisi içersinden taktir-i ilahi sizi nereye koyuyorsa siz oraya yerleşiyorsunuz başka bir şey yok. Sadece bize düşen biçilmiş rolleri hakkıyla yerine getirip, o yerlerde hizmetler yapabilmektir. Bugün burada varız ama yarın nerede, ne şekilde olacağımızı bilemeyiz. Rabbim inşallah o yoldan ayırmasın. Bu yaptığımız hizmetlerin anlaşılır, düzgün ve onlara hitap edebilir olması da gerekiyor” dedi.

Ak Parti milletvekili aday adayı gazeteci Deniz Çağan, Milletvekilliği en üst düzeyde rabbim inşallah bize de nasip etsin. Sayın başkanın görevi altına girmek hizmete başlamak gerçekten çok büyük yük belki çok çabuk oldu ama sayın başkanın tecrübeleriyle inşallah bundan da alnının akıyla çıkacaktır. Tesadüf değil Ahmet beyin bu gelişi belliydi” diye konuştu.  

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise milletvekili aday adaylığının başarılı olmasını temenni ederek, Burada 100'e yakın başvuru var ve bu adayların 9'u belirlenecek. Önemli olan ülkenin kalkınmasıdır bu noktada tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Deniz Çağan'da, yoğun tempo içerisinde olmalarına rağmen kendilerini kabul ettiği için Başkan Palancıoğlu'na teşekkür ederek şunları söyledi.

Hacılar ilçesinde bu dönem başkanlık koltuğuna geçen doğan Ekici'de, seçim yarışında yer alan Deniz Çağan'a başarı dileklerinde bulundu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”