Aday Adayı Hatice Kurt

Aday Adayı Hatice Kurt

ÇOCUKLAR, ANNE ŞEFKATİYLE YETİŞMELİ”

HABER İZLE

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, Sağlık Sen ve Diyanet Sen yetkililerini ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Sağlık Sen çalışanları çocukları için kreş isteklerini dile getirdi. Kurt, bu isteği çok önemsediğini kaydederek: Çocuklar anne şefkatiyle yetişmeleri gerekiyor” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, Sağlık Sen ve Diyanet Sen yetkililerini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde sağlık çalışanlarının ve din görevlilerinin sorunlarını dinleyen Kurt, bu sorunların takipçisi olacağını ve çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sağlık çalışanlarına, şiddet kabul edilemez”

Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile sendika yönetim ve üyeleri ile bir araya gelen Kurt, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi. Kurt, sağlık çalışanlarının zor şartlarda çalıştığını kaydederek, özellikle sağlık çalışanlarına karşı yaşanan şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu söyledi.  Doğan ise, Kurt'unyetimlerle ilgili çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, sendikaları hakkında ve yaşanan sorunlar hakkında şu bilgileri verdi: Şuanda Kayseri'de 4300'e yakın üyemiz var. Önümüzdeki dönemde Kayseri'de 5 bin üyeyi hedefliyoruz. Yetkili ve etkili bir sendikayız. Sağlık çalışanları yıpranma payı alamıyor. Hastanelerimizin yanı başında, sağlık çalışanlarının yavrularını bırakacağı bir kreş istiyoruz. Özlük haklarımızın iyileşmesi lazım”

Çocuklar, anne şefkatiyle yetişmeli”

Kurt, çocukların annelerinden uzak ve ehil olmayan insanların elinde heba olduğunu bu nedenle de kreş yapımını kendisinin de çok önemsediğini kaydetti. Kurt: Çocuklar annelerinin yakınında bir yerde barınması gerekiyor. Bu hem annelerin daha verimli çalışması hem de çocukların güvenliği ve özgüveni için önemlidir. Bu çocuklar toplumun temel dinamiği, anne şefkatiyle yetişmeleri gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kurt, Sağlık Sen ziyaretinin ardındanDiyanet SenKayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu'nu ziyaret etti.  Kaşıkçıoğlu, İçimizden biri meclise gittiğinde daha büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Sivil toplumdan gelen isimlerin mecliste yer alması bizi daha çok mutlu edecektir” dedi.

Kurt, ise Kaşıkçıoğlu'na Yetim projelerine olan katkılarınızı biliyorum. Bu nedenle teşekkür ediyor ediyorum. İnşallah mecliste yer alırsak sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı