ADAY ADAYI KUDDUSİ ERKILIÇ:

ADAY ADAYI KUDDUSİ ERKILIÇ:

Milletime hizmet için yoldayım”

HABER İZLE

Ak Parti'den milletvekili aday adayı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç çalışmalarını hızlandırdı. Erkılıç ilçe ziyaretleri kapsamında Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi'yi ziyaret etti.

Ak Parti İl Teşkilatı aday adaylarını kamuoyuna tanıttıktan sonra çalışmalarına hız veren aday adayları neredeyse her gün yüzlerce kişiyi ziyaret ediyorlar. Ak Parti'den aday adayı olan Prof.Dr. Kuddusi Erkılıç ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmak istemediklerini dile getiren Erkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayolu'nun yanı sıra Ak Parti Yeşilhisar, Develi ve Yahyalı İlçe Başkanlarını da ziyaret eden milletvekili aday adayı Prof.Dr. Erkılıç, başkanlar ile görüş alışverişinde bulundu. Belediye başkanlarını ziyaret ettikten sonra ilçe esnafı ve Ak Parti İlçe teşkilatlarını da ziyaret eden Erkılıç, partililerle sohbet etti. Çalışmaları ve projeleri hakkında ilçe teşkilatına bilgi veren Erkılıç, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde kendisine destek vermeleri istedi.

İlçe esnaflarını ve vatandaşları da unutmayan Prof.Dr. Erkılıç, yeni Türkiye için hem kendisine hem de Ak Parti için destek sözü aldı. Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Erkılıç, Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması yönünde sarf ettiği  gayretlerin sonuçlarını açıkça gördüğümüz Ak Part`nin vizyonu ve misyonuna aktif olarak katılmanın gururunu yaşıyorum.  35 yıldır içinde yaşadığım, eğitimimi aldığım, meslek hayatımı icra ettiğim, her aldığım katkının karşılığını hizmet olarak vermeye çalıştığım kadim kentimiz, marka şehrimiz, Anadolu`nun merkez üssü Kayserimize hizmet etmek için bu kutlu yola çıktım. Kayseri için çalışacağım. Vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyorum. Bize oy versin vermesin herkesimin milletvekili olacağım.” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı