ADAY ADAYI ÖZHASEKİ:

ADAY ADAYI  ÖZHASEKİ:

ÇÖZÜM SÜRECİNİN TEMİNATI ERDOĞAN'DIR”

HABER İZLE

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, çözüm sürecine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüreğini koyduğunu belirtti ve Sürecin teminatı Erdoğan'dır” dedi. İç güvenlik paketine ilişkin tartışmalara ve muhalefetin Türkiye'nin polis devleti olacağına ilişkin iddialarına da değinen Özhaseki, Dipçik zoru, polis jopu ile ne iktidar olunur ne de iktidarda kalınır. İktidarda ancak hizmet yaparak kalınır. AK Parti de bunun en somut örneğidir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Beyaz TV'de Erkan Tan ile Tartışalım” adlı programa katılarak gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Özhaseki, iki saati aşan programda Şah Fırat Operasyonu, CHP'nin iftiraları üzerine açtığı davalar ve gelen tazminat paralarıyla halka sucuk dağıtması, başkanlık sistemi, Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetler, şehre kazandırılan prestij projeler ve milli iradeye el koymaya kalkıştığını belirttiği paralel yapı konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Çözüm sürecine ilişkin bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın süreç için yüreğini ortaya koyduğunu ifade eden Mehmet Özhaseki, Çözüm sürecinin en büyük teminatı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görüyorum. Çünkü bu işe yüreğini, hayatını, siyasi geleceğini koymuştur. Bundan dolayı da sonuna kadar inandığı, savunduğu yolda gitmektedir. Belki bir başka lider olsa bu kadar sıkı bir şekilde devam ettiremez. Bir iki senedir şehit gelmiyor buna sevinmeyelim mi? Artık eski düşmanlık tohumları yavaş yavaş gidiyor ve dostluk tohumları ekiliyor buna sevinmeyelim mi?” diye konuştu.

Programda iç güvenlik paketine ilişkin soruları da cevaplandıran Özhaseki, Bu paketle polis devleti mi geliyor” şeklindeki bir soru üzerine polis jopu ile değil hizmet ederek iktidar olunabileceğini  vurgulayarak  Dipçik zoru, polis jopu ile ne iktidar olunur, ne de iktidarda kalınır; ancak hizmet yaparak iktidar olunur. Ak Parti iktidarı da bunun en somut göstergesidir” dedi.

İktidarı sürekli kılmanın tek yolunun milletin gönlünü elde etmekten geçtiğini vurgulayan Özhaseki, Polis tedbirlerini çoğaltarak, askeri tedbirleri çoğaltarak milletin başında dipçikle durarak iktidarı sağlamlaştıramazsınız. AK Parti, iktidarın formülünün milletin derdine derman olmak olduğunu biliyor. Eskilerle kıyaslandığı zaman ülkemizde çok güzel işler yapılıyor. Bu yüzden de AK Parti'nin iktidarda, polisin veya askerin desteğine ihtiyacı yok” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarının üç ana başlıkta müthiş bir başarısının söz konusu olduğunu dile getiren Mehmet Özhaseki,  sözlerini şöyle noktaladı…. Birincisi mecburi hizmetlerde büyük başarı var. Ekonomide, sağlıkta, ulaşımda ve diğer konularda ne denli başarılı olunduğunu herkes biliyor. İkinci başarıya gelince; Türkiye'nin başına bela olan bir vesayet rejimi vardı. İnsanlar oy veriyorlar, kendileri gibi insanları seçiyorlar; fakat birileri insanların seçtikleri kişileri tehlikeli görüyorlardı. Ve onlara hayatı zindan ediyorlardı. Darbeler muhtıralar, tehditler yaşanıyordu. O vesayet rejimi Türkiye'nin başına belaydı. Türkiye'yi istedikleri noktaya götürmek isteyenler faili meçhul cinayetler işliyordu. Bunlar şimdi bitti. Vesayet rejimini eski başbakanlar da biliyordu; ama bir şey yapamadılar. Recep Tayyip Erdoğan diye bir yiğit geldi, hepsinin karşısında dimdik durdu ve tarihe gömdü. Üçüncü konu ise Türkiye'de müthiş bir demokratikleşme başladı. Artık inkar ve ret politikaları bitti. Eskiden beri zulme uğramış ne kadar insan varsa artık hakları veriliyor bu ülkede”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı