ADAY ADAYI ZEKİ GÜMÜŞ

ADAY ADAYI ZEKİ GÜMÜŞ

ŞEHRİMİZ İÇİN SOMUT PROJELER ÜRETECEĞİZ”

HABER İZLE

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için geriye sayım devam ederken  aday adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Cumhuriyet halk partisinden aday adayı olan avukat zeki gümüş il binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Gümüş yaptığı değerlendirmede Öncelikle yerel harekatın ; siyasi, idari, ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarına ilişkin somut projeler üreteceğiz” diye konuştu…

Cumhuriyet Halk partisi il binasında aday adaylığını açıklayan avukat Zeki Gümüş'e ilgi oldukça yoğundu. Toplantı öncesinde açıklama yapan il başkanı Mustafa Ayan, cumhuriyet halk partisinin giderek hak ettiği yeri bulduğunu söyledi. Ayan, seçimler arefesin de yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirtti.

    Cumhuriyet halk partisinden aday adayı olan avukat Zeki Gümüş'de yaptığı açıklama'da  Şahsım, kanun adına değil, hukuk adına yemin ederek başlanan bir mesleğin mensubudur. Bizler adaletin savunucusu, hak ve hukukun takipçisiyiz. Bu bağlamda güçlü demokrasi için ortak paydada bir araya gelerek Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız. Diyerek şöyle konuştu.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, inancıyla Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın egemenliği'nin demokrasinin tüm sahalarda gelişmesi için çalışacağız.

     19 yıllık  avukatlık hayatımda edinmiş olduğum bilgi ve tecrübelerle  siyasi hayatın engin denizlerine doğru yola çıktım.  Öncelikle yerel harekatın ; siyasi, idari, ekonomik, sosyal ve kültürel ayrıca çevresel sorunlarına ilişkin somut projeler paylaşacağım.  Bunların en başında Kayseri'de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Demokratik alt yapının gelişmesi için halk harekatını etkin kılacağız. Devletin kamu kurum ve kuruluşlarında sadece iktidarın söz sahibi olduğu yapıların değil, çoğulcu demokrasinin uygulanabilirliğinin takipçisi olacağız.    diğer yandan ; Halkın sosyal ve içtima-i hayatındaki devlet baskısının azaltılmasını etkin kılacağız. Bu bağlamda, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, insan hak ve özgürlüklerin gelişmesi için yasal düzenlemeler noktasında çalışmalar yapacağız.   Ayrıca ;  Kayseri şehrinin balon etkisinde olan sanayisine, katma değerli ürünlerin üretimi için ; devlet desteklerini etkili kılmak, teknoloji, ar-ge ve tasarım odaklı kaliteli ürünlerin marka olması için çalışacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak nicelikte sanayi değil, nitelikte sanayi için çalışacağız.

Şehrimize gelen kültür turizminin misafirleri için, Kayseri sosyal hayatının çeşitliliğini sağlayarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak modernleşen Kayseri'nin sosyalleşemeyen yüzünün, sosyalleşmesi için kültürel yoğunluğun destekçisi olacağız. Bizler Sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, meslek örgütlerini ve üniversiteleri ortak payda buluşmasında bir araya getirerek Kayseri yerel harekatının sorunlarına akılcı ve dinamik çözümler üreteceğiz.

İktidarın hayasızca siyasal akını Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarına vurulan bir darbedir. Hiç kimse halkın üzerinde bir güce sahip olamayacak, iktidarın tek sahibi halk olacak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak oncu buncu şuncu demeden kim olursa olsun, bütün halkın söz sahibi olacağı iktidar kuracağız.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı