ADAY ADAYI ZEKİ GÜMÜŞ

ADAY ADAYI ZEKİ GÜMÜŞ

13 YILDIR BİR KÂBUSUN İÇİNDE YAŞIYORUZ

HABERİ İZLE

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından hafta sonu düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, "13 yıldır bir kâbusun içinde yaşıyoruz. Adalet diye gelenler adaleti ayaklar altına aldılar. Değerlendirmesinde bulundu.

   Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, partisinin aday adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadeleri yer verdi: 13 yıldır bir kâbusun içinde yaşıyoruz.  Adalet diye gelenler adaleti ayaklar altına aldılar. Kalkınma diyenler en çirkin yöntemlerle yalnızca kendilerini kalkındırdılar. Ekmeğimizi çaldılar, inançlarımızı sömürdüler. Şimdi de Cumhuriyetimize göz diktiler. Onu elimizden almak istiyorlar.

İşte, bunun için bu seçim çok önemli. Büyümek, bu ülkenin, bu halkın vicdanı, özgürlüğü, onuru olmak zorundayız. Bakın biz 1 Mart Tezkeresi'ne karşı çıkmış, onun Meclis'ten geçmesine engel olmuş şanlı, barışsever, insan sever bir partiyiz. İşte bunun için biz onurlu bir partiyiz. Bunun için gerekli bir partiyiz. Ben bunun için buradayım.

İktidarı alıp,  demokratik, özgür, bayındır Türkiye'yi yeniden inşa etmek ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız. İktidarı alacağız, Türkiye'yi hak ettiği özgürlüğe, hak ettiği refaha kavuşturacağız. Ama bunu yaparken de bugünkü iktidar gibi zalim olmayacağız. Ne diyor Turnalar Şahı Bin defa mazlum olsan da bir defa zalim olma". Olmayacağız arkadaşlar. Zalim değil, adil olacağız.

Bizler yüksek bir demokrasi ve özgürlük kültürüne sahibiz. Bunun en güzel örneği de Partimizin aldığı önseçim kararıdır. Bu süreçte Partimizin hepsi de birbirinden saygın kadroları yüksek bir demokrasi adabı içinde kardeşçe yarışacak ve sonunda mutlaka partimiz kazanacaktır. Türkiye kazanacaktır. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'dir. Atatürk'ün emanetidir.

Türkiye'nin sorunlarını gerçekten ancak halkının kanı, canı olan Cumhuriyet Halk Partisi çözebilir. Bizler birlik ve bütünlük içinde iktidara yürüme kararlılığını gösterirsek önümüzde hiçbir güç duramaz.

Vekil olduğumda önceliğim Kayseri olacak. Bütün işim gelir adaletsizliğini giderecek somut tedbirler almak, buna uygun projeleri hayata geçirmek olacak.

Kayseri'de hakkını aramak için mücadele eden herkes şunu bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi onun yanındadır. Zeki Gümüş onun yanındadır. Ama ben sadece Kayseri'nin vekili olmayacağım. Meclis'e girdiğim zaman Adalet Komisyonunda ya da İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'nda görev alacağım. Yani Özgecan'ların, Ali İsmail'lerin de vekili olacağım. Bütün haksızlıklara, bütün hukuksuzluklara sizin adınıza Meclis'te karşı duracağım.

Ama bizim her şey den önemli bir işimiz var. Partimize sahip çıkıp örgütlenmek, iktidara gelmek ve Cumhuriyetimizi teminat altına almak. Çünkü Cumhuriyet yoksa, demokrasi yoksa, hiçbir şey yok demektir.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı