ADAYI MUSTAFA ÖZ'DEN

ADAYI MUSTAFA ÖZ

TEMAYÜL YOKLAMASI'NA İŞTİRAK EDENLERE TEŞEKKÜR MESAJI

HABERİ İZLE

2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olan Mustafa Öz büyük bir nezaket örneği sergileyerek, temayül yoklamasına giren tüm aday adayları, oy kullanan delegeler ve Kayserililere teşekkür içeren bir basın açıklaması yayınladı. Oldukça samimi bir dille kaleme alınmış olan açıklamada demokrasinin gereği olarak çıkılan bu yolda rakibi olan diğer aday adaylarını Aynı davaya gönül vermiş arkadaşlarım” diye niteleyerek, başarılar diledi. Öz açıklamasında basın mensuplarını da unutmadı.

Mustafa Öz açıklamasında şu görüşlere yer verdi AK Parti davasına ve vizyonuna gönülden bağlı, Büyük Türkiye idealini tüm benliğiyle paylaşan birisi olarak 2015 Yerel seçimleri için Aday Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Demokratik mekanizmalarını en iyi şekilde çalıştıran, güçlü liderliğine rağmen demokratik temayülleri işletme noktasında son derece titiz bir çalışma yürüten AK Parti her seçimde oylarını yükseltmiştir. Bu özelliği ile Türk Siyasi tarihinde eşi görülmemiş, muhteşem bir iz bırakmaktadır. Kurumsallaşmış, demokratik yoklamalarla misyonunu en iyi taşıyacak ve milleti temsil edecek adayları belirlemek için örnek bir metod takip edilmektedir.

Lider sultasıyla 3-5 kişinin tüm adayları belirlediği sair partilere bakıldığında bunu görebildiğimiz gibi sadece hangi partide aday adaylığı süreçi bu derece hareketlidir?” sorusuna verilecek yanıt bile AK Parti'nin parti içi demokratikleşmede muhaliflerine fark attığını ortaya koyar.

AK Parti Kayseri'de temayül yoklamalarını hayırlısıyla yapmış bulunmaktadır. Teşkilarımızın değerli görüşleri bu sayede milletvekili belirleme süreçinde etken olmaktadır. Aynı şekilde 5 farklı anket şirketine titizlikle yaptırılan kamuoyu yoklamaları da her ilde olduğu gibi Kayseri'de de millet iradesinin en üst seviyede sandığa yansıması için yürütülmektedir. Ardından genel merkezde oluşturulacak komsyonlarda mülakata alınacak Aday Adaylarının ise kendini ifade etme, iline ve genel siyasete vakufiyetleri kadar siyaset, tarih , genel kültür konusunda ki bilgi ve deneyimleri masaya yatırılmaktadır.

Temayül yoklaması, anket sonuçları, mülakatın ardından aday adayları aldıkları puantajlara göre bir üst komisyon tarafından belirlenmektedir.

İlk önce böyle bir demokratik yarışta bulunduğum ve AK Parti ailesinin bir ferdi olarak bana kendimi ifade etme imkanı veren tüm teşkilat mensuplarına, Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Mahalle Temsilcileri ile seçilmiş kişiler olarak doğal delege olan Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerine tüm kalbimle teşekkür ederim.

Demokratik olgunluk içerisinde aynı davanın ve ruhun taşıtıcıları olarak yola çıktığımız Aday Adayı tüm arkadaşlarımı saygı ve hürmetle selamlar, başarılar dilerim.

2015 Seçim sürecinin, demokratik olgunluk içerisinde barış ve kardeşlik ikliminde devam ederek, Türkiye ve bölgemiz için hayırlı sonuçlar getirmesini Cenab-ı Mevla'dan niyaz ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlerden ilgisini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ve saygıdeğer basın mensuplarına hürmetlerimi sunarım.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı