ADAYLIK İÇİN ERKEN

ADAYLIK  İÇİN ERKEN

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖMER DENGİZ: - “ŞU ANA KADAR ADAY OLMADIĞIMIZI DEKLARE EDEBİLİRİZ” - “BU GÜN BIRAKACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ” - "BAŞBAKAN KAYSERİ'YE GELECEK"

Kayseri'de 16 ilçenin kongresini gerçekleştiren AK Parti İl Başkanlığında Başkan Ömer Dengiz, İl Başkanlığı'na aday olup olmayacağı konusunda, “Şu ana kadar aday olmadığımızı deklare edebiliriz” dedi.

“16 ilçe kongremizi tamamladık, kongreler çok güzel bir şekilde geçti” diyen Başkan Dengiz, kongrelerin demokratik bir birliktelik içinde geçtiğini ifade etti. Daha önce siyasi tecrübesinin bulunmadığını söyleyen Dengiz, “Kongrelere ilgi büyüktü. Daha önce siyasi tecrübem olmadığı için arkadaşlara 'Kongreler hep böyle mi oluyor?' diye soruyordum. Hiç beklemediğimiz ilçelerde delegelerin hepsi katıldı” diye konuştu.

Yönetim olarak, ilçelerde de yönetimlerin gençleşmesini istediklerini ifade eden Dengiz, “Hem gençleştirmek hem de yönetimin eğitim seviyesini yükseltmeyi amaçladık. Bu işe siyasi makam ve mevki hırsı ile değil sadece topluma faydalı olmak için yapan arkadaşları seçmeye çalıştık” dedi.

Bütün ilçelerdeki yönetimlerin yarısının değiştiğini söyleyen Dengiz, “Yönetimleri yenileme sürecine girdik. Ülkemizin ve Kayseri'nin geleceğine hazırlanıyoruz. Bizi 2023'e götürecek kadroları oluşturmaya çalışıyoruz” diyerek şu şekilde konuştu:

“Yeni oluşan yönetim kurulları ile çalışmalarımıza başladık. Ayda bir kere ilçelerdeki yönetim kurulu toplantılarına katılmaya çalışıyorum. Bu da yönetimdeki arkadaşlara motivasyon sağlıyor. Dinamizm sağlamaya çalışıyoruz. Teşkilatımız üretme safhasında.

Önümüzde yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Teşkilatlarımızı dinamik tutabilirsek bu seçimlerde başarılı olabiliriz diye düşünüyoruz.”

İl kongresinin Mayıs ayının sonu veya Haziran ayının başında yapmayı düşündüklerini söyleyen Dengiz, 'Aday olacak mısınız?' sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Kongreye 5 ay var. Biz, vazife süremiz dolana kadar buradan ayrılmayacakmış gibi çalışan bir düşünceye sahibiz. Biz, ölene kadar bu işi yapacakmış gibi vazifemize sahip çıkacağız.

Ama günü geldiğinde delegelerimiz, 'Sizin süreniz doldu. Artık bırakın' dediği zaman, bir den frene basarak ayrılabilecek bir düşünceye sahibiz. İl kongresi Mayıs ayının sonlarına doğru olacak. Başbakanımız ve partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılmasını bekliyoruz. Tabii ki onun programlarına uyacağız.

Yol arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Parti büyüklerimize soracağız. Delegelerimizle görüşeceğiz ve 'Aday olun' denirse olacağız. Şu ana kadar aday olmadığımızı da açıkça deklare edebiliriz. Bu konuda partimiz çok demokratik bir yol izliyor. Arkadaşlarımızın hepsi bu gün bırakacakmış gibi hazırlar. Yönetimdeki arkadaşlarımızın çoğunluğu bu düşüncede. 'Başkanım sen ne dersen ona göre hareket ederiz' diyorlar. 16 ay boyunca çok büyük işler yaptık. Seçimlerden de yüzümüzün akıyla çıktık. Yapılabilecek her şeyi yaptık. Önümüzdeki seçimleri de düşünecek olursak bundan sonra da yapacağımız çok şey var”



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı