AFRİKALI ÖĞRENCİLERDEN

AFRİKALI ÖĞRENCİLERDEN

BAŞKAN PALANCIOĞLU´NA ZİYARET ...

Erciyes Üniversitesi´nde okuyan 342 Afrikalı öğrenciden oluşan Afrikalı Öğrenciler Birliği yönetim kurulu üyeleri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Palancıoğlu, ?Afrika ülkelerinden gelip burada okumanız çok önemli. Burada kendinizi yetiştirip ülkelerinizin önünü açacaksınız. Afrika, Amerika ve Avrupa tarafından hep sömürülmüş, zulüm görmüş. Türkiye olarak zulüm gören mazlum ülkelere yardım etmeyi çok seviyoruz. Türkiye Osmanlı´da beri her zaman Afrika´ya destek vermiştir. Afrika´nın yer altı zenginlikleri çok fazla. İnşallah Afrika´nın gelişmesi, büyümesi dünyanın dengesini değiştirir. Bu çok önemli. Sizlerin de ülkelerinize yararlı insanlar olması için gece gündüz çalışmanız lazım. Birlik ve beraberlik içinde olunursa Afrika çok güzel bir kıta olabilir. Türkiye lider ülke konumunda olup kalkınırsa ben Afrika´nın da önünün açılacağını düşünüyorum.? dedi.
ERÜ Afrikalı Öğrenciler Birliği Başkanı Timan Ahmet, ?Birliğimizde 41 ülkeden 342 öğrencimiz var. Üniversiteye yeni gelen öğrencilerin sorunlarıyla ilgileniyoruz. Buraya adaptasyon sağlamalarına yardımcı oluyoruz. Kayseri halkına Afrika hakkında bilgi veriyoruz. Asıl amacımız Afrika ile Türkiye arasında köprü olmak. Birliğin yönetim kurulu olarak size Afrika´nın gerçeklerini görmenizden dolayı teşekkür ederiz. Sizin Afrika´ya desteklerinizden çok memnunuz.? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ