AGD İFTARLARI

AGD İFTARLARI

EVLERE TAŞIDI

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri´de okuyan üniversiteli gençleri iftarda da yalnız bırakmadı. Ramazan ayında çeşitli yerlerde iftar çadırları kuran AGD, üniversiteli öğrencileri Kayseri ev yemekleri ile de buluşturdu.
İftar yemeklerini organize eden dernek yetkilisi Mehmet Kumru, ?Kayseri Anadolu Gençlik Derneği olarak il yönetimimizde karar alarak Kayseri yemeklerini ve kültürünü daha yakından tanımaları ve ev yemeklerine olan hasretlerini bir nebze de olsa giderebilmeleri için öğrencilerimize üyelerimizin evlerinde iftar yaptırmaya karar verdik. Günlük yaklaşık 20 öğrencimiz ev yemekleriyle iftarlarını açtılar. Gençlerimizin himayeye, sevgiye, maddi ve manevi sahiplenmeyi bizlerinde vazifesi olarak düşünüyorum. Bunun için bu yemek organizasyonu yapıyoruz. Birbirimize daha yakın olmayı arzu ediyoruz. Düzenlediğimiz bu iftar programlarıyla amacımız birlik ve beraberliği sağlamaktır. Biliyorsunuz Ramazan´ın özü paylaşmaktır. Bizlerde hem yemeğimizi paylaşmak hem ruhunu hissetmek hem de bilgi paylaşımında bulunmak için buradayız. Malumunuz olduğu üzere ülkemizde ve bölgemizde ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bizde bu mübarek ay vesilesiyle bu trajedinin bitmesini ve iftar programımızın gençlerimiz arasında iyi ilişkilerin oluşturmasına vesile olmasını diliyorum? dedi.
Mehmet Kumru, ?İftar programlarımızın gençlerin gelişimi için önemli olduğunu düşünerek bu yola çıktık. "En hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır." düsturuyla hareket eden derneğimizin temel hedefi; iyinin, doğrunun, güzelin ve adaletin hakim olduğu yaşanılabilir bir dünyanın kurulmasına katkıda bulunmaktır. Özellikle milli şuur bilincinde gençler yetiştirmek gayesi ile yıllardır gayret gösteriyoruz. Peygamberlerin mücadelesini örnek ve rehber alarak yetişecek gençlerin ümmetin kurtuluşu olacağına inanıyoruz" diyerek Anadolu Gençlik misyonun güçlü bir şekilde gençlere aktarılmasının önemine vurgu yaptı.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor